2777
2789

چ کار میکنید؟ چطوری روابط رو کنترل میکتید 

من خیلی ناراحتم از این موضوع 

موقع ازدواج ب همسرم گفتم خیلی برام مهمه احترام پدر مادرمو نگه داری 

الان برعکس شده ، پدرمو مسخره میکنه و بهونه میگیره طوری ک وقتی کنار همن خیلی استرس دارم 

برعکس پدرم خیلی ارومه و همه هم دوستش دارن ولی این بی لیاقت خیلی جلو من کوچیکش میکنه ...

و من ب خاطر بچم و اینک شرایط قهر و جدایی ندارم تحمل میکنم و یواشکی گریه میکنم چون حتی اگ بیینه گریه میکنم دعوا ب پا میکنه 

بابام دیابت داره و مامانم مریضه و داداشم خیلی گرفتاره برا همین نمبتونم واکنشی نشون بدم ی وقت دعوا میشه میفهمن چون وقتی قهر میکنم باهاش یا سرسنگین میشم نمیزاره خونه پدرم برم و اونا میفهمن بحثمون شده

شوهرت ...زاده هست منم شوهرم چند سال مشکل داشت حتی قطع رابطه بود ولی هیچ وقت بی احترامی نکرد من هروقت ...

ن کلا اینا خانوادگی براشون احترام ب بررگتر اهمیتی نداره 

انقدر امشب گریه گردم از دستش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت ...زاده هست منم شوهرم چند سال مشکل داشت حتی قطع رابطه بود ولی هیچ وقت بی احترامی نکرد من هروقت ...

عزیزم درسته اون فحش رو کامل ننوشتی ولی هر کسی متنتو بخونه جای خالی رو به صورت پرشده و فحشو کامل میخونه استاتر اومد دردودل کنه نیومد که به همسرش بی احترامی کنین من نمیدونم چرا هرکسی اجازه توهین به دیگرانو به خودش میده آدم نباید به راحتی به همه فحش بده اونم ندیده و نشناخته خیلی بده اینجوری چندوقت پیش توی یه تاپیکی من از عزیزی حرف زدم از نقاط منفیش گفتم بالاخره به تاپیک ربط داشت همه میومدن فحشش میدادن و واقعا من ناراحت میشدم اوکی قضاوت کنین ولی درست مودبانه درچارچوب