2777
2789
عنوان

از غروب سردرد وحشتناک شدیدی دارم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 35 پست
خداسلامتی بدهقرص مسکن خاصی میخوری ؟به نورحساسی؟

ممنون گلم . فقط ژلوفن جواب میده اونم شده روزی سه تا هم خوردم . آره وقتایی که میگیره به صفحه گوشی نمیتونم نگاه کنم ولی در کل محرکهام خیلی زیادن فقط نور نیست 

دیکلوفناک ؟ وقتی میزنم دل پیچه میگیرم .بعضی وقتا چنان وحشتناک میشه که هیچی جواب نمیده چند روز تحمل م ...

اره دیکلوفناک منم وقتی خوب میشم تمام بدنم دردمیگیره انگاریه تریلی ازروم ردشده

گاهی انسانم آرزوست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون گلم . فقط ژلوفن جواب میده اونم شده روزی سه تا هم خوردم . آره وقتایی که میگیره به صفحه گوشی نمی ...

ریلایف هم بدنیست

اینجابچهاگفتن قرص دور رنگ اکسی،هم خوبه اگه اسمش درست نوشته باشم

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

ریلایف هم بدنیستاینجابچهاگفتن قرص دور رنگ اکسی،هم خوبه اگه اسمش درست نوشته باشم

آکسار

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

ریلایف هم بدنیستاینجابچهاگفتن قرص دور رنگ اکسی،هم خوبه اگه اسمش درست نوشته باشم

ریلایف تا جایی که شنیدم مجوز نداره فقط عطاریها می‌فروشن 

جدیدا هم شنیدم میگن توش مخدر داره نمی‌دونم چقدر این حرف صحت داره ، برای همین امتحان نکردم 

آکسار اگه منظورتون هست آره اونم زیاد خوردم ازش بد نیست

ریلایف تا جایی که شنیدم مجوز نداره فقط عطاریها می‌فروشن جدیدا هم شنیدم میگن توش مخدر داره نمی‌دونم چ ...

من داروخانه میگیرم البته ازفبل چندورق خریدم دوسه دونه مونده،نمیدونم بایدبپرسم مخدرش

دیگه این سردردای وحشتناک رسیدبه مخد😰

خدابشماسلامتی بده