2777
2789
عنوان

کاش الان ی شوهر داشتم بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 83736 بازدید | 748 پست
خانما اگه یه شوهر مهربون و وفادار داشته باشید. زندگیتون خوب باشه هنوز بچه نداشته باشید. هردوام شغل خ ...

من باشم نه ،شوهر خوب دیگه پیدا نمیشه ،ولی شاید برنامه مهاجرت جور بشه بالاخره

انشالله یه خوبش قسمتت میشه عزیزم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما اگه یه شوهر مهربون و وفادار داشته باشید. زندگیتون خوب باشه هنوز بچه نداشته باشید. هردوام شغل خ ...

بستگی داره اگه هدفم رو بیار دوست داشته باشم میرم اگه همسرم رو بیشتر دوست داشته باشم نه نمیرم

ولی اگه واقعا خوب و وفاداره باهم بسازین هدف مشترک داشته باشید شاید به چیزهای دیگه بشه رسید ولی یه آدمایی دیگه تکرار نمیشن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
😂😂نمیدونم چرا خوشم میاد بازوی ی مرد کنارم باشه بخوابم بعد بدنشم گرررررم🫠🫠

عزیز دلم انشالله ی خوبش سر راهت قرار بگیره این ارزوت واقعی بشه .. من تا 37سالکی تنها بودم ناراحت و افسرده  خوشبختانه ی ساله خیلی حالم خوبه 

اه اصلا. تحقیقات میگن که زن ها پیش مرد ها بدنشون موقع خواب هوشیار میمونه و خواب عمیق را تجربه نمیکنن ...

خدا بگم چیکارت کنه🤣🤣🤣🤣

خنده آید به لب اندر درونم آتشیست؛ این معما عاقبت دیوانه میسازد مرا...!🥀

من با دشمن تو ی سنگر هستم من پدر ندارم برادری ندارم کلا پدرمم ادم پولداری نبود ک پولی برام بمونه خود ...

عزیزم با همچین آدم بی شخصیت و بدذات وخرابی آینده ات رو تباه نکن جدا شو