2777
2789

همیشه از زن های پسر خاله هاش میگه باهاشون راحت میگه می‌خنده با زن های غریبه میگه میخنده نمی‌دونم چی بگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمنم همیشه بازناگرم میگرفت میگفت چون پدرم زودفوت کرده بامادروسه تاخواهرش بزرگ شده کلا باجمع خانمهااحساس راحتی میکنه منم همیشه بهش هشدارمیدادم که یکجاگیرادم بدمیفتی واین زودصمیمی شدن کاردستت میده دقیقا۴ماه پیش متوجه شدم بازنی که محل کارش ازش درخواست کمک کرده وشماره گرفته هی زنگ روی زنگ صمیمیت بیجارفیق شدن وگندزدن به زندگیه ۱۳ساله من انگاردیگه هیچ ذوقی ندارم داغونم الهی خیرنبینن جفتشون

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
انشاالله امیدوارم ولی بعید میدونم اینقدر محکم و قوی باشه

انقدرکه ادمابی رحم شدن وسنگدل بااینکه میدونن طرف متاهله براشون لذت وهیجان خودشون مهمه قبلاکمتراین اتفاق میفتاد ولی الان خیانت انگارمدشده مثل یه ویروس باسرعت انتشاربالا نمیدونم الهی هرکسی پاک ومتعهده باادمی مثل خودش زندگی کنه وحروم ادم اشتباه نشه

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔