2777
2789
عنوان

از گوشم خون میاد

117 بازدید | 20 پست

سرماخوردگی بدی گرفتم بعدم گوش درد و خونابه از گوشم میاد رفتم متخصص گفت  عفونت باعث شده پرده گوشت  پاره شه و ترمیم میشه ولی من نگرانم بعد چند روز از گوشم خون میاد و درد دارم نکنه مریضی خطرناکی گرفتم کسی بوده مثل من؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۸ ماهه باردار بودم مثل تو شدم

نمیتونستم آنتی بیوتیک قوی بخورم

تو حتما بخور و دقیق دستوراتش رو رعایت کن

اصلا به گوشت حتی نسیم هم نخوره 

تو گوشت پنبه چرب کن بذار یک قطره آبم‌ نره

تو خونه روسری سبک بذار که هوا به هوا نشه

خیلی مراقبت کن

من سه سال گذشته ولی هنوزم با گوشم مشکل دارم چون نتونستم درست درمانش کنم بخاطر بارداری

من ۸ ماهه باردار بودم مثل تو شدمنمیتونستم آنتی بیوتیک قوی بخورمتو حتما بخور و دقیق دستوراتش رو رعایت ...

ا یعنی از گوشت خونابه میومد؟چقدر طول کشید تا خوب شد؟یعنی کپ شدنش و درد و خونابش؟

خیلی بد بوده ک نمیتونستی دارو بخوری من شیر میدم یکی از شربتامو بخاطر بچه نمیخورم

ا یعنی از گوشت خونابه میومد؟چقدر طول کشید تا خوب شد؟یعنی کپ شدنش و درد و خونابش؟خیلی بد بوده ک نمیتو ...

آره دقیقا خونابه میومد روسریم خیس میشد

بنظرم سه روز شد خونابه قطع شد

ولی تا ده روز همینطوری درگیرش بودم

داروتو قطع نکن اصلا

بعضی وقتا که از حموم بیام سرما بخوره

مثل بال زدن پروانه میشه انگار داخل گوشم

رفتم طب سنتی خیلی ماهری بود گفت عصب گوشت ضعیف شده سر اون موضوع 

ولی تو نگران نباش

من بخاطر اینکه آنتی بیوتیک مناسب نخوردم اذیت شدم

سال ۱۴۰۲ دقیقااااااااااا وسط کنکور توی آذر و اواخر آبان اینا منم خیلی یهویی گوش درد شدیددددددد گرفتم

خون و خونابه زرد اینا فقط از گوش چپم میومد 

مال من خیلی بد بود خیلی درد میکرد

نمیدونم بدونی یا نه ولی سفکسیم زدم از طریق سرم

سفکسیم خیلی خطرناکه و داروی مضری هستش 

طوری که اون یک هفته ای که میرفتم میزدم توی تزریقات بهم میگفتن با خودت چی کار کردی چرا گوشت اینجوری شده

خلاصه خییییییییییییییلی درد داشت

منم پرده گوشم پاره شد،نترس خطرناک نیست 

پرده گوش خیلی نازکه یک ویروس وحشی باشه باعث عفونت گوش بشه اونو پاره میکنه،بعد خودش به مرور ترمیم میشه 

اگر میخوای ۲تا دکتر معرفی میکنم خیلی عالی ان،درجه ۱ 

نمیدونم کدوم شهری اینا تو تهران هستن

میتونی بری پیش اینا

دکتر نسرین یزدانی و دکتر علی کوهی،دومیه حتما معرفی نامه از یک دکتر گوش و حلق و بینی یکی دیگه میخواد

من مطبشونو میشناسم

هر دو یجا کار میکنن، توی ساختمان پزشکان دی روبروی بیمارستان دی توی ولیعصر بزنی گوگل میاره

دعا میکنم زودتر خوب شی