sedayebikasi مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 619 عنوان بیاین از کلمات اشتباهی که بچه هاتون با بچه های اطرافیانتون شنیدید رو بگید یکم بخندیم 81 بازدید | 10 پست دختر خودم خیلی دیر به حرف اومد .به شکولات مبگفت شوش.مثلن شوش خام.ینی شوکلات میخوامتموم ک ها رو میگفت گ.مثلن گوه های بزوگ 1404/08/01 | 23:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میگن_ک_جذابم_9 عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 8975 پماد_کُمادروز نظافت_روز فرامرز من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉
sedayebikasi مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 619 آبجیم ازم ۱۸سال کوچیکره هروقت خالم و دخترش میومدن خونمون.دخترش به مامانم میگفت خ ایه.باز ابجیم به خالم میگه گاله
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25867 به رفت میگفت وفت به دیگه میگفت گیدهبه لالا میگفت واوا «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
مهتابانم عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 5699 پسرم به دکمه میگه دُمکهخیلی بامزه میگهبه گرفت میگه گِرِخت ❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻
nilan18 عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 1226 دخترخالم به بابابزرگمون میگفت باباگوزیا ( اسم بابابزرگمون غلامرضا بود😐😂💔)یا پسرعمم ۳ سالش بود بابابزرگم بش میگفت بیا بریم در دوکون آقا رضا فلان چیز بخرم برات به بابابزرگم میگفت در دوباسن آقا رضا بریم دوکون زشته😂😂😂 اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊
sedayebikasi مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 619 به رفت میگفت وفت به دیگه میگفت گیدهبه لالا میگفت واوا خودا
sedayebikasi مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 619 دخترخالم به بابابزرگمون میگفت باباگوزیا ( اسم بابابزرگمون غلامرضا بود😐😂💔)یا پسرعمم ۳ سالش بود باب ... 😂😂😂😂
مهتابانم عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 5699 پسرم به دکمه میگه دُمکهخیلی بامزه میگهبه گرفت میگه گِرِخت ادامه حرفای پسرم به پ میگه کمثلا کروانه (پروانه)کِله (پله)به ف میگه خ خاله خرزانه (خاله فرزانه)گِرِختی؟ (گرفتی؟) ❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻