2821
2789
بهترین درمان تنبلیورزش شب زود خوالیدنه

ورزش میکنم ، سبک غذاییم رو تغییر دادم خیلی وقته، بیشتر بخاطر تعریق کف سر و چربی جلوی سر که ریزش میده ناراحتم، من لاغرم تا تحرک پیدا میکنم سرم کلی عرق میکنه بدنم اصلا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قرص چی استفاده کردین

فقط یه مدت کوتاه متفورمین البته تا وقتی مصرف میکردم کمکم هم جوش صورتم داشت خوب میشد هم ریزش موهام ولی چون خیلی لاغرم دیگه دکتر تغذیه گفت نخور ولی بازم جوشا و ریزش موهان برگشته حس میکنم حتی  شدید تر از قبل 

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان

فقط یه مدت کوتاه متفورمین البته تا وقتی مصرف میکردم کمکم هم جوش صورتم داشت خوب میشد هم ریزش موهام ول ...

جایگزین متفورمین اینوزیتول هست،متفورمین لاغر ویکنه،من اصلا سمت دکتر نمیرم داروهایی که میدن مشکلات ر. بیشتر میکنه. پیش دکتر تغذیه برو تا برات اصلاح سبک غذایی بنویسه و ورزش سبک که خسته نشی  انجام بده سه رو در هفته ، من استرس زیاد دارم به نوعی وسواس!فکری گرفتم

جایگزین متفورمین اینوزیتول هست،متفورمین لاغر ویکنه،من اصلا سمت دکتر نمیرم داروهایی که میدن مشکلات ر. ...

ورزش باید هر روز باشه؟مثلا میشه پیاده روی انجام داد؟

ورزش باید هر روز باشه؟مثلا میشه پیاده روی انجام داد؟

پیاده روی یوگا و پیلاتیس، بله میشه. بعد از هر وعده غذایی ۱۰ دقیقه پیاده روی توی خونه داسته باش حتما. رر طول هفته ۳ یا ۴ بار نیم ساعت پیاده روی تند خوبه

پیاده روی یوگا و پیلاتیس، بله میشه. بعد از هر وعده غذایی ۱۰ دقیقه پیاده روی توی خونه داسته باش حتما. ...

مشکلم اینه چون آسم دارم پیاده روی تند هم نمیتونم انجام بدم نفسم میگیره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز