2777
2789
عنوان

دوست صمیمی خوب ندارم🥺🫠

109 بازدید | 16 پست

دوست زیاد دارما دوست صمیمی هم زیاد دارم 

اما دوستی که برای همه جا انتخابم باشه 

دوستی ک از جیک و پوک هم باخبر باشیم و اونم مثل خودم روراست باشه ندارم

دوستای صمیمی من همه چیم رو براشون تعریف میکنم اما اونا تعریف نمیکنن، زیاد نمیتونیم با هم باشیم 

اصلا نمیدونم حوریه دلم یه دوست صمیمی پایه ک اخلاق و همه چیش مثل خودم باشه میخوام 

یه دوست این مدلی داشتم دوران دبیرستان ازدواج ک کردیم دور شدیم از هم 

شما دوست صمیمی دارین

حَسبی اَلله وَ‌ نِعمَ الوَکیل ☘️💚خدایا بزرگترین آرزوم سلامتی خودم بچه هام و خانوادمه،شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی و ندادی.ممنونم که هستی و بهم توفیق بندگی دادی کمکم کن نمازام رو بهتر بخونم،حسادت نکنم،بیشتر مواظب بچه هام باشم و در کل آدم بهتری باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست خیلی صمیمی آسیب زاست عزیزم من داشتم خیلیییی آسیب دیدم هم روحی هم مالی هم عاطفی 

وقتم رو الکی صرفش میکردم 

یه حدیث از امیرالمومنین هست میگن که همه محبتت رو نثار دوستت کن اما همه اطمینانت رو بهش نده...!

هر رازی رو نباید به دوست گفت همون پس فزدا پتک میشه تو سرت...همه چیز با حد وحدودش خوبه

نجات دهنده در آینه نیست...نجات دهنده در نجف است..مولا علی جآنم♥️خبر مرگ مرا بین نجف پخش کنید...دم آخر برسانید فقط بابا را....در مشکلات گره گشا علی ست..اعجوبه ایست این پدر قهرمان من💚 کیست مولا؟ همان که در کعبه به روی شانه ی پیمبر رفت شانه های نبی همان عرش است حیدر از عرش هم فراتر رفت/چرخش روزگار دست علیست کهکشان دانه های تسبیحش در خیبر شکست چیزی نیست فتح آن قلعه بود تفریحش/چند روزی قبل ازل زندگی را شروع کرده علی هر زمان رزق میرسد از راه شک ندارم رکوع کرده علی من نگویم که علی بود خدا نه هرگز!!! اگر بشر بود خدا حضرت حیدر میشد...اللهم عجل لولیک الفرج