2777
2789
عنوان

دلم داره از غصه میترکه 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بعد از سقطت حامله شدی؟؟

بعد سقط اولی ۶ماه بعدش حامله شدم بچم مشکل داشت دوباره ۱۲هفته بودم ک ایست قلبی کرددادیم آزمایشگاه گفتن مشکل ژنتیکی داشته دوباره حالااولی توآنومالی مشخص شد و دکتراگفتن مشکلش حاد ووقتی بدنیا بیادمیمیره دوبارع یکسال بعد حامله شدم و درکمال ناباوری دوقلو وسالم خدابخوادمعجزه ایی نشون میده ک آدم میمونه 

بعد سقط اولی ۶ماه بعدش حامله شدم بچم مشکل داشت دوباره ۱۲هفته بودم ک ایست قلبی کرددادیم آزمایشگاه گفت ...

منم تو انومالی بهم گفتن بدنیا بیاد میمیره بخاطر قلبش مجبور به سقط شدم😭😭😭😭

بعد سقط اولی ۶ماه بعدش حامله شدم بچم مشکل داشت دوباره ۱۲هفته بودم ک ایست قلبی کرددادیم آزمایشگاه گفت ...

یعنی برا بارداری دوقلوت دیگه دکتری چیزی نرفتی من دام میخواد باردار بشم باز ولی میترسم باز مث قبلی بشع😭😭دیگ طاقت ندارم نمیدونم چیکار کنم 

منم تو انومالی بهم گفتن بدنیا بیاد میمیره بخاطر قلبش مجبور به سقط شدم😭😭😭😭

خیلی سخته میفهممت اگ شوهرت پشتته بقیه روبیخیال منم دوتا خواهرام یکیشون یه ماه بعدویکشون دوماه بعدسقطم خبربارداریشون و دادن ومن واسشون خیلیم خوشحال شدم و امیدم ب خدابود 

خیلی سخته میفهممت اگ شوهرت پشتته بقیه روبیخیال منم دوتا خواهرام یکیشون یه ماه بعدویکشون دوماه بعدسقط ...

میتونم بهت درخواست دوستی بدم چون مشکلت شبیه مشکل من بودم میخوام بدونم چه ازمایشایی دادی چیکار کردی 

یعنی برا بارداری دوقلوت دیگه دکتری چیزی نرفتی من دام میخواد باردار بشم باز ولی میترسم باز مث قبلی بش ...

چرارفتم دکتریه آزمایش واسه خودم و شوهرم نوشت  ک کروموزم هامون بررسی میشد رفتم و ب دکترنشون دادم گفت اسیدفولیک ۵ بخورو بزارباردارشو باردارشدی بیا منم بیخیالش شدم دیگه فقط اسید فولیک میخوردم بعدم ک بیبی چکم مثبت شد رفتم دکترتا ۵ماه هپارین میزدم بعدشم آنوکساهپارین بهم داد

خیلی سخته میفهممت اگ شوهرت پشتته بقیه روبیخیال منم دوتا خواهرام یکیشون یه ماه بعدویکشون دوماه بعدسقط ...

بعد از سقطات چیکار کردی بقایا تو رحمت نمونه چه جور سقط کردی؟؟؟

چرارفتم دکتریه آزمایش واسه خودم و شوهرم نوشت ک کروموزم هامون بررسی میشد رفتم و ب دکترنشون دادم گفت ...

اینارو تو بارداری میزدی که قلبش مشکلی پیدا نکنه؟؟