2777
2789
عنوان

سقط جنینن

228 بازدید | 53 پست

سلام میشه جواب بدین حدود چهل روز هست که مادرم پری نشد امروز آزمایش گفت بارداره 37سالشه چهار بچه ایم ممان بابامم نمیخوانش میخواندسقط کنن به نظرتون قلبش تشکیل شده کمکشون کنم تو سقط و اینکه سقط کنه چه مشکلاتی برای ممانم ایجاد میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب قتله عزیز من میدونی کشتن یه بچه بی گناه و مظلوم چه کارمایی داره و ممکنه به خاطرش زندگیتون زیر و رو بشه اونم بچه است دیگه اگر شرایط ندارید با شماره 4030 تماس بگیرید کمکتون میکنن تهش اینه میره بهزیستی این همه ادم که برای بچه دارن تلاش میکنن به سرپرستی میگیرنش

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

وای چرا میای اینجا می‌پرسی آخه حوصله داری

مامانت زایمان داشته سنش هم بالاست حتما حتما باید بره دکتر

برین دکتر زیر میزی بدین یا اینکه یه سری مراکز غیرقانونی ولی زیر نظر دکتر اینکارو میکنن

سقط با کشتن یه انسان هیچ فرقی نداره

شما تو این کار اصلا همراهیشون نکن ک تاوان پس ندی خدایی نکرده 

مادرتون بچه نمیخاست شدید باید مراقبت میکرده

الانم هدیه خدا رو قدر بدونین

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت