2777
2789
عنوان

اگر بچم می موند آبان دنیا میومد همه چی یجور دیگه بود

| مشاهده متن کامل بحث + 3097 بازدید | 151 پست
اورولوژی گوه خورده شوهرت ازواسپرمم باشه باز از توش یه اسپرم سالم رو پیدا میکنن اصن نگرانی نداره

مشکل سه آیتم مهم هست

97 درصد اسپرم ها نابالغ هستن از طرفی اون سه درصد مه مثلا سالمه تحرکشون افتضاحه و آسیب ذي آن ای ذارن

از این ور یه هرمون fsh در شوهرم مشکل داره .... که دکتر گفته احتمالا مشکل از قسمت تو مغزه که مسئول تولید اسپرمه

از خانوادش قهر کرده یا با شما.ببخشید اینو میگم ولی به جهنم قهر کنه دست پیشو گرفته پس نیوفته.

از خانوادش 

ولی دايم من و مقصر می دونه

منم گفتم قهر نکن

گفت گفتن نا تو تو زندگیم هستی من و نمیخوان

گفتم اگه خواستی برو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هدف دارم ولی این محدودیت پدرم و درآوردهالان راحت میتونم برم دکترا بخونم چون رزومه من عالیه منتها بیش ...

نمیتونی مجوز پزشکی بگیری کلاسات را برات آنلاین کنن یا نمی‌دونم چی .بالاخره یه راه حلی هست.فقط تمرکزت را از روی شوهر و دیسک کمر و بچه بردار تر خدا سنی نداری اول جونیت هست

مشکل سه آیتم مهم هست97 درصد اسپرم ها نابالغ هستن از طرفی اون سه درصد مه مثلا سالمه تحرکشون افتضاحه و ...

فوق فوقش شوهرت مجبوره جنین اهدایی قبول کنه وقتی مشکل از تو نیست چرا خودتو عذاب میدی دهن باز کن به مادرشم بگو مشکل پسرت 

ولی کلا شوهرت الکل نخوره و سیگار نکشه و غذای سالم بخوره و ورزش خوب میشه

نمیتونی مجوز پزشکی بگیری کلاسات را برات آنلاین کنن یا نمی‌دونم چی .بالاخره یه راه حلی هست.فقط تمرکزت ...

نه خواهر جان ... اتفاقا تو این فکر بودم ...اما نشد

موندم خودمم

نمیدونم این دیسک چرا درمان نمیشه

کاش عمل نمیکردم

از خانوادش ولی دايم من و مقصر می دونهمنم گفتم قهر نکنگفت گفتن نا تو تو زندگیم هستی من و نمیخوانگفتم ...

خوب گفتی الآنم دیگه کشش نده اگه خاست بمونه اگه هم نخاست راه باز و جاده دراز.

فوق فوقش شوهرت مجبوره جنین اهدایی قبول کنه وقتی مشکل از تو نیست چرا خودتو عذاب میدی دهن باز کن به ما ...

بخدا دايم براش با روغن زرد غذا درست میکنم

ذایم گردو موز  دمنوش...غذاهای خوب  آجیل

ولی تحرک نداره همچنان و خوابش چون نظامی هست خیلی بده و شبها بیداره

خوب گفتی الآنم دیگه کشش نده اگه خاست بمونه اگه هم نخاست راه باز و جاده دراز.

بله دقیقا

سکر خدا ماشینم و بل یع ترفندی ازش گرفتم و فروختم و طلا خریدم...

هر ماه هم سعی میکنم پس انداز کنم هرچند هیلی کم

امیدوارم بتونم یه سوئیت کوچیک بخرم

نه خواهر جان ... اتفاقا تو این فکر بودم ...اما نشدموندم خودممنمیدونم این دیسک چرا درمان نمیشهکاش عمل ...

عزیزم شما احتمالا مشکل تنگی نخاع دارید چون دیسک با استراحت بر طرف میشه ما یکی اشناهامون مشکل تنگی نخاع داشت دقیقا مشکلاتش شبیه شما بودن محدودیت تو نشستن راه رفتن یا مثلاً نمی‌توانست بیشتر از چند کیلو بگیره یا با نشستن تو ماشین به شدت اذیت میشد محدودیت حرکتی براش ایجاد شده بود ولی عمل باز انجام داد برا تنگی نخاع و الان از منم زبل تره و هزار تا کار انجام میده البته یک سال طول دوره درمان و استراحتش طول کشید الآنم تو‌کمرش پلاتین هست ولی کاملا زندگیش نرمال شده در حالی که قبلش کلا زندگیش محدود شده بود هیچ کاری نمی‌توانست بکنه

بله دقیقاسکر خدا ماشینم و بل یع ترفندی ازش گرفتم و فروختم و طلا خریدم...هر ماه هم سعی میکنم پس انداز ...

آفرین بهترین کار کردی وقتی خونه داشته باشی شغل هم که داری پس دیگه مشکلی نداری .چون همین الآنم این شوهر نقشی جز زجر دادن شما نداره به خودت بیا خیلی خودتو دسته پایین گرفتی

عزیزم شما احتمالا مشکل تنگی نخاع دارید چون دیسک با استراحت بر طرف میشه ما یکی اشناهامون مشکل تنگی نخ ...

منم رفتم برای عمل دوباره پیس چند تا دکتر هک رفتم

گفتن ریسک بالاست و معلوم نبست خوب شي

گفتن نباید هم بچه بیاری

آفرین بهترین کار کردی وقتی خونه داشته باشی شغل هم که داری پس دیگه مشکلی نداری .چون همین الآنم این شو ...

آبجي یبار همه آرزوهام و برای خودم گفتم و براشون گریه کردم و دفنشون کردم

براي همین هم درسته اگر شوهرم بره میمیرم زنده میسم گریه میکنم نابود میشم اما دوباره بلند میشم واسه همین هم خودم و واسه همه چی آماده کردم