2777
2789

فقط خوبی های پدرمادرتونو قبول کنید.نزارین آدما بهتون خوبی کنن،قبول نکنید.بعدا چنان منت میزارن سرتون که بشدت پشیمون میشین...چند سال پیش پول نداشتم کتاب کنکوری بخرم،یکی از اقوام درجه یکم فهمید و بهم پول قرض داد کتاب خریدم و بعدا هم پولشو پس دادم،در ازاش کلی بهش خوبی کردم.یکم رابطه بینمون شکر آب شد پاشد همه جارو پر کرد که فلانی پول نداشت کتاب بخره من بهش دادم.اون برام تجربه شد بمیرم ولی لطف دیگرانو قبول نکنم

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم باهات موافقم هم نیستمآدم خوب دیدم که بی منت کار می‌کنه ولی تعدادشون خییییییلی کمه. از طرفی آدم بی ...

به ریسکش نمی ارزه.قبول نکن

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

مهم اینکه خداست دیده نیتتو نه اون💌

چی؟یه نفر دیگه بهم خوبی کرده بعدش منت گذاشته سرم.به نیت من چه ربطی داره عزیزم؟

دقیقا 

سر زایمانم تنها بودم 

همسایه م بخدا فقط فقط در رو باز کرد برا دکتر اورژانس که بیان بالا همین

سر پارکینگ بحث شد

جلو همسایه ها داد میزد من نبودم تو مرده بودی من نجاتت دادم 🤦🥴😂

حالا نه خود خانمه نه شوهرش اصلا سر برانکارد هم نگرفتن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بلا زیاد سرم اومدهبه جز کسی که بهش اعتماد داشته باشم معمولا چیزی از کسی قبول نمیکنم

بدونی من به همین که بهم پول داد کتاب بخرم چقدرررررر اعتماد داشتم ولی اینجور کرد

دقیقا سر زایمانم تنها بودم همسایه م بخدا فقط فقط در رو باز کرد برا دکتر اورژانس که بیان بالا همینسر ...

بعضیا بهت خوبی میکنن که سر فرصت ازت سوء استفاده کنن

چی؟یه نفر دیگه بهم خوبی کرده بعدش منت گذاشته سرم.به نیت من چه ربطی داره عزیزم؟

عزیزم نیت اینکه پول قرض گرفتی برای آینده ات گرفتی یا اینکه جبران کردی خدا دیده به حرفش اهمیت نده خودش خوبیشو از بین برد با گفتنش .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

ثواب کارشو از دست داد از تو چیزی کم نشده

فقط اون نیست که،ینی هرچی خوبی کرده بودو نشست این ور اونور گفت.بخدا منم کم بهش خوبی نکرد