2777
2789

سلام 

رژیم میگیرم 

کالری شماری میکنم 

روزی یکساعت ورزش تو خونه دارم 

زنجبیل میخورم 

چای سبز و دانه چیا میخورم 

قند و شکر تا ۷۰ درصد حذف کردم 

ولی روی ۷۳ موندم قدمم ۱۶۵ هستش

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استپ کردی

بدنت رفته رو حالت ذخیره انرژی

میدونه کم میخوری

کم هم مصرف میکنه

هفته ای یه روز زیاد بخور

نزار بدنت به یه حالت عادت کنه

بهش شوک بده

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

بنظرم کالری شماری نکن اصلا چون زود از رژیمت خسته میشی اون ۳۰درصد قندوشکر مثلا چیا میخوری کربوهیدرات ...

مثلا یه تیکه کلوچه ، کربوهیدراتم مثلا برنج ۷ قاشق یا نون کم میخورم

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
استپ کردیبدنت رفته رو حالت ذخیره انرژیمیدونه کم میخوریکم هم مصرف میکنههفته ای یه روز زیاد بخورنزار ب ...

باشه عزیزم

در هفته یک روز زیاد غذا بخور دو برابر همیشه اینجوری استوپ وزنیت میشکنه و کم می‌کنی احتمالا هر روز یه ...

آره حدودا هر روز زیر هزار

خب فردا دو هزار برو استپ وزنیت میشکنه هفته ای یک بار این کارو بکن

مرسی عزیزم

وزن به این خوبی راضی نیستی؟

عزیزم نه راضی نیستم حقیقتش دوست دارم بشم ۶۸ کیلو

نهارتو حذف کن صبحانه و شامت کامل بخور نهار فقط آب یا چای چند روز بگذره عادت میشه آروم آروم کم میکنی

آخه میدونی چیه عزیزم خیلی گرسنم میشه خیلی ،دست خودمم نیست

آخه میدونی چیه عزیزم خیلی گرسنم میشه خیلی ،دست خودمم نیست

باید تحمل کنی روز اول دوم سخته 

فقط،آب بخور یا چای ی لیوان 

ساعت ۷ غروب شام بخور 

ببین ظهر ساعت شماری کن 

بگو یکساعت تحمل کنم..همینجوری پشت هم تا ۷ بشه

۷ به بعد آزادی ...کلن شاه چالز نهار نمیخوره واس همین همیشه لاغره

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲