2777
2789

قانون جذب که الکیه 

ولی شکر گزاری میتونه تاثیر داشته باشه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا توضیح بده

عزیزم من بابت چیزای ک میخوام به عنوان بودن شکر گزاری میکنم و با تمام وجود باورش میکنم. 

به عنوان مثال خدایا شکرت ک خونه خریدم و تا حداقل چهل روز تکرار میکنی یا بیشتر 

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

من از شکر گذاری نتیجه دیدم خدا رو شکر البته اینم بگم در زمینه مالی نبود ،یعنی خواستمم در زمینه مالی ...

بنظرم به صلاح باشه خدا بهت میده یا بهترشو باید صبور باشی

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

چرا میگی الکی هست؟!

چون خیلی ها رو دیدم کارای عجیب غریب و غیرمنطقی و بی احتیاطی میکنن به اسم قانون جذب

یا میگن چیزایی رو دارن جذب میکنن که غیرممکنه بهشون برسند 

از همه مهمتر میگن از کائنات کمک میخوایم کائنات یعنی هر چیزی غیر از خدا ما خدا رو بذاریم کنار از تمام مخلوقات خدا کمک بخوایم؟ مثلا از سوسک و در و دیوار بخوایم از خدا نخوایم؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

من از شکر گذاری نتیجه دیدم خدا رو شکر البته اینم بگم در زمینه مالی نبود ،یعنی خواستمم در زمینه مالی ...

میشه لطفا بگی به طور مثال به چه چیزهایی  رسیدی

🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷

چون خیلی ها رو دیدم کارای عجیب غریب و غیرمنطقی و بی احتیاطی میکنن به اسم قانون جذبیا میگن چیزایی رو ...

اون ارع منم قبول ندارم جذب از ناحیه خدا در کنار تلاش خودمون رو قبول دارم 

🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷