2777
2789
عنوان

لج کردم

70 بازدید | 9 پست

ما بی کس و کار ترین آدمای روی زمین هستیم.شب جنعه دلم‌میگیره که سر یه سفره نمیشینیم با دوست رفیق فامیل یه نیمرو بخوریم.فامیل شوهر که شکر خدا کلا از آدم به دورن با خودشونم قهرن.ما هم که همه گرفتار.شوهرمم که شکر خدا هیچ پیشنهادی نمیده بریم توی جمع جوونا یا دسته ای ورقی بازی کنیم قلیونی بکشیم خاطره بازی خنده ای.آخر خلاف ما هم که همینه جزء خوش مشربا به حساب نمیایم که توی مجلس شراب و پارتی دعوتمون کنن.دلم داره از تنهایی و خستگی کار خونه فرسوده میشه.

یه چیزی بگید لج نکنم برم بیرون با بچه هام یه هوایی توی سرم بخوره.از صبح دارم کار میکنم

حتما باید جزو خوش مشربا باشید و دعوتتون کنن پارتی و شراب بخورید که خوش بگذره 

با شوهرت و بچه هات برید بیرون بقیه مردم که فامیل خوش مشرب اینطوری ندارن چیکار میکنن؟؟؟ 

شماهم همون کارو بکنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب کاری کردی منم کتلت دارم اتفاقا برای دیشبه

خودت برای خودتون برنامه بچین

یه فیلم دانلود کن، یکم تخمه بخرین برقارو خاموش کنین فیلم ببینین

برین بیرون یه بستنی بخورین برگردین، پیاده روی یا خیلی دلخوشیای دیگه که خرج ندارن

من متاسفانه شوهرم تا ۱۰ شب سرکاره برنامه ریختنامون خیلی مشکل شده، اگه ساعت کاری شوهرت کمتره استفاده کنه. یکم ناز و عشوه و قربون صدقه چاشنی خواسته ات کن راحت تر با برنامه هات موافقت میکنه

خودت برای خودتون برنامه بچینیه فیلم دانلود کن، یکم تخمه بخرین برقارو خاموش کنین فیلم ببینینبرین بیرو ...

عشوه نمیخاد کلا حرف من توی خونه ملاکه ولی آدم دلم دورهمی میخاد آخه.حالا دوتاشونو فرستادم بیرون یکم با خودم خلوت کنم حالمسر جاش بیاد