2777
2789

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت یکایک دوستان مجازی 

به دلیل راحتی شرکت کنندگان ختم قرآن به صورت انتخاب سوره و جز است و مدت زمان طولانی برای قرائت در نظر گرفتم 

ان شاء الله خیرات و برکات این ختم قرآن شامل حال  اموات بنده - اموات مدنظر شرکت کنندگان و جوانان ناکام و  بد وارثین و بی وارثین و شهدا بشود

یک نکته : به تعداد سوره هایی که می‌خوانید 100 صلوات به همین نیت بفرستید و هدیه کنید 

امیدوارم با شرکت در این ختم قرآن زندگیتان به لطف دعای خیر اموات  پربرکت و پر رزق و روزی بشود 

الهی آمین 

سلام دوست عزیزمیشه نیتم مثلا شفای پدربزرگم باشه؟ و اینکه یه جز انتخاب کنم کافیه؟

این ختم هدیه به شهدا هم هست ان شاء الله به حق دعای شهدا پدربزرگت سلامتیش رو به دست بیاره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوست عزیزمیشه نیتم مثلا شفای پدربزرگم باشه؟ و اینکه یه جز انتخاب کنم کافیه؟

دعای اموات گیراتر از زنده هاست 

به نظرم یه جز انتخاب کن از امواتتون و شهدا بخواه که پدربزرگت سلامتیش رو به دست بیاره 

من به دلم برای شما اینجوری افتاد 

دعای اموات گیراتر از زنده هاست به نظرم یه جز انتخاب کن از امواتتون و شهدا بخواه که پدربزرگت سلامتیش ...

پس جز ۳۰ رو بیزحمت به من بدین برای شادی روح مادربزرگم و برای شهدا که انشاا... همه واسطه بشن پدربزرگم سرطان نداشته باشه ای خدا خودت بهمون نظری کن

پس جز ۳۰ رو بیزحمت به من بدین برای شادی روح مادربزرگم و برای شهدا که انشاا... همه واسطه بشن پدربزرگم ...

عزیزدلم جز 30 انتخاب شده 

میتونی یه جز دیگه انتخاب کنی؟