2777
2789
ببن زندگی خ سخت شده اصلا کار ب مستاجر و صاحب خونه نداره من خودم امسال خونه دار شدم ولی بخدا بیشتر از ...

مبارکتون باشه عزیزم این روزا هم میگذره 

بعد چندسال خونه گرفتید؟ 

چطور خونه رو گرفتید ؟چندسال پس انداز کردید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترخالم یه آپارتمان ۲۰۰ متری سعادت آباد رهن کرده ۵میلیارد پیش باماهی ۵۰ تومن اجاره 😳😳😳😳خوشبحالش ...

وای تو رو خدا حسرت چی میخوری الهی خدا چند برابرش به تو بده انرژی بد سمتش نفرست چطور دلت میاد اخه هم خون و گوشت توعه اگه اخ بگه خودت دلت میلرزه چطور میتونی خوشی خانواده ات نبینی

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

دخترخالم یه آپارتمان ۲۰۰ متری سعادت آباد رهن کرده ۵میلیارد پیش باماهی ۵۰ تومن اجاره 😳😳😳😳خوشبحالش ...

به اینطور آدما میگن بی عقل

۵ میلیارد راحت میتونه خونه بخره

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
واسه چی آدم باید از دربه دری راضی باشه؟ این چه سوالیه؟ چطور این سوال به ذهنت رسید؟

اخه من از مستاجری راضی نیستم همش به من میگ ن تو ناشکری نمیدونم فکر زندگیت نیستی  گفتم اینجا هم بپرسم ببینم تنها من اینجوریم 😂

مبارکتون باشه عزیزم این روزا هم میگذره بعد چندسال خونه گرفتید؟ چطور خونه رو گرفتید ؟چندسال پس انداز ...

قربونت الهی قسمتت بشه من ۴ جا وام برداشتم تا یه ۸۵ متری مرگز شهر برداشتم بعد از ۸ سال خریدم . خیلی وام ها بدهی هاش سخته ببین الان نقطه سختشم .۴ سال پس انداز کردم ماشین فروختم کلی بدهی. و وام و قسط انشالاه خونه دار شدی خونه ای بدون قسط وام برات خدا برسونه

همه چی خوب میشه تلاش کن 

رهن کاملیم

خونه بدک نیس محل رو دوس ندارم

صاحبخونه از هرچی سررشته داره و کمی پیش برده کارو

طبقه اول 20سال ساخت 

خونه ما 5 سال ساخت و پراز ترک

بعد رو پشت بوم میله های انتظار برا طبقه سوم

از اول سیفون فرنگی و ریموت در خراب بود

قرار بود 20درصد امسال اضافه کنه یعنی 80 تومن

130 تومن اضافه کرد 

ما وام گرفتیم همش شمش خریدیم

این شد پس انداز ما