2777
2789
عنوان

شوهرم میگفت اگ میخای هر شب بریم بیرون از بابات پول بگیر خرج کن

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 33 پست
دختر جان اینطوری مشکلش حل نمیشه روشش غلطه برای من که کم و زیاد ندارهباید بره روانشناس چه ایشون چه شم ...

فعلا تو دوره ای هست که نتونسته این موضوع رو بپذیره زوده براش با صحبت کردن یمقددر ذهنش رها میشه بعدا که به نتیجه برسه اون مرد به درد نمیخوره و رابطه تموم شدس خودش میره دنبال مشاوره و ساختن دوباره زندگیش

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ذهنش درگیره من خودم یمدت تو شرایط این خانم بودم خیلی خوب درکش میکنماگه اذیت میشید خب شرکت نکنید تو ت ...

ذهنش درگیر نیست دنبال اینه بشنوه بگیم شوهرت بالاخره آدم میشه و برمیگرده و دوستت داره نمیخواد واقعیت رو قبول کنه که ازین مرد شوهر درنمیاد و همه چی تموم شده الان چند هفته است دایم داره همینا و مینویسه و این همه بهش راهنمایی کردن دلداری دارن ولی بازم همچنان منتظر چیز جدیدی بهش بگن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

از دادگاه تقاضای تامین مسکن و نفقه بکن مجبوره خونه برات تهیه کنه خرجتم بده اگر توی خونه اذیتت میکنه میتونی از دادگاه نامه بگیری حق ورود به خونه نداشته باشه . د

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

ذهنش درگیر نیست دنبال اینه بشنوه بگیم شوهرت بالاخره آدم میشه و برمیگرده و دوستت داره نمیخواد واقعیت ...

اخه چیزی از شما کم نمیشه که ایشون تاپیک بزنه

چرا انقدر مخالفید

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
فعلا تو دوره ای هست که نتونسته این موضوع رو بپذیره زوده براش با صحبت کردن یمقددر ذهنش رها میشه بعدا ...

خیلی وقته این تایپک رو میزنه قرار نبست با خود درمانی های غلط که هیچ کمکی هم نمیکنن تو شرایط الان که دسترسی به همه چیز هست بریم جلو عمر بیشتر از اینا ارزش داره

خودش درخواست طلاق داده

تا طلاق نگرفتین موظفه مسکن و هزینه‌های زندگی شما رو تامین کنه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

مقصر خودتی والا خواهرشوهر منم مثل تو همون شب اول عقد رابطه و...پسره ۴ سال لفتش داد تازه فامیلم هستن اخرش با وساطت فامیل پدرشوهره واسش عروسی گرفت چندسال گذشته شوهره هنوز محلش نمیده خرج خودش و بچهاشم گردن شوهر بدبخت منه 

خیلی وقته این تایپک رو میزنه قرار نبست با خود درمانی های غلط که هیچ کمکی هم نمیکنن تو شرایط الان که ...

من خودم یکسال نتونستم بپذیرم چون بااعتمادم بازی شده بود اینجورمسائل عاطفی زمان میبره تا طرف بپذیره وکناربیاد بخصوص ایشون که عقدبودن و یه رابطه جدی رو تجربه کردن 

واسه همه ام نمیشه یه نسخه پیچید یکی سریعتر کنار میاد یکی زمان می‌بره

اخه چیزی از شما کم نمیشه که ایشون تاپیک بزنهچرا انقدر مخالفید

مخالف این هستیم که نمیخواد واقعیت رو قبول کنه حداقل بگه دقیقا چی میخواد بشنوه همونو بهش بگیم خیالش راحت شه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

من خودم یکسال نتونستم بپذیرم چون بااعتمادم بازی شده بود اینجورمسائل عاطفی زمان میبره تا طرف بپذیره و ...

اولا ایشون دنبال بازگشت و یک روزنست

من راه درست رو دارم میگم 

شاید یک نفر مثل شما بخواد بره دنبال راه غلط اوکی مختاره

اما من براش مبنویسم که بدونه دیگه بعد تصمیم با خودشه

بعضی پسرا عوضین رابطه جنسی داشته باشی سیر میشن دنبال بهونه میگردن

خب سر زندگی عم همین میشد دیگ 

اگ بچه دیر میومد شاید طلاق میداد بازم 

ولی همه اینا برمیگرده ب ذات اون عوضی 

چی بگم اون بیشرف بود