2777
2789
عنوان

این بلاگرا چطوری ب بچه هشت ماهه کتلت میدن🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 54 پست
انقد سر دخترم حساس بود روی خورد و خوراکش .همه چیز رو به وقتش میدادم .همیشه سوپر میکس بود که بد غذا ش ...

من یکبار عدس پلو خشک بدون روغن و گوشت و پیاز داغ داشتم تازه اونم مونده شب قبل بود برادرزاده ام باید میدیدی چجوری میخورد فقط هشت ماهه بود با ذوق میخورد حالا غذای خودش بهتر بود 

دکتر متخصص اطفال بهمون گفت هر چی میخوره بزارین بخوره اصلا کاریش نداشته باشین 

از زیر بکسال عاشق سیرابی بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکبار عدس پلو خشک بدون روغن و گوشت و پیاز داغ داشتم تازه اونم مونده شب قبل بود برادرزاده ام باید ...

کار خوبی کردین عادتش دادین من سر سخت گیری هام واقعن پشیمونم .الان امروز از صبح تا نیم ساعت پیش فقط چایی و یدونه شیرینی خامه ای خورده بود.تازه دو قاشق برنج خورد و گفت دیگه نمیخورم 

قند روزای تلخ منی دخترم

میگن ۶ ماه تموم باید باشه ولی وارد شیش شد باید بدی

اووه پس چی میگن ۴ ماهه میشه بچه میدن بهش

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

کار خوبی کردین عادتش دادین من سر سخت گیری هام واقعن پشیمونم .الان امروز از صبح تا نیم ساعت پیش فقط چ ...

برادرزاده ام تا چهارماهگی زیر نمودار بود دکتر متخصص اطفال گفت بهش غذا بدین جالبه از وقت غذا خوردنش خوب وزن گرفت همه چیز هم دوست داره 

ما از اول بهداشت نبردیم بچه رو 

از بدو تولد بردیم پیش همین دکتر که اکثر بچه های فامیل زیر نظرش بودن

برادرزاده ام تا چهارماهگی زیر نمودار بود دکتر متخصص اطفال گفت بهش غذا بدین جالبه از وقت غذا خوردنش خ ...

اره بعضی بچه ها با شیر خوب وزن نمیگیرن غذا خور که میشن جون میگیرن 

قند روزای تلخ منی دخترم

اووه پس چی میگن ۴ ماهه میشه بچه میدن بهش

ببین ما از چهار ماهگی شروع کردیم پوره سیب زمینی با کره و هویج و حریره بادوم با شیره انگور و آب سیب دادیم بهش تا با طعم ها آشنا بشه هر روز یک ماده غذایی بهش اضافه کردیم یکروز گشنیز و جعفری میریختیم یک روز برنج 

از شش ماهگی با خودمون سر سفره غذای خودمون رو خورد