2777
2789
عنوان

کفشمو با مامانم شریکی میپوشیم

731 بازدید | 63 پست

۲ سال پیش گرفتم 

کلا ی جفت کفش دارم 

مامانم نداره 

دوتایی اونو میپوشیم نوبتی میریم بیرون

البته گاهی اوقات ولی خب مامانم کفش نداره دیگه 

چی بگم. کاش زندگی یکم برام آسون می‌گرفت کاش مشکلم فقط نداری بود

ای کاش زودتر بمیرم به جای من خودشون خرج کنن 

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم کفش قیمت مناسب هم زیاد هست 

دستفروش ها دارن دیدم حتی زیر ۳۰۰ هزار میفروشن 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

از اون کفش پیاده رویی ها که ارزونن نهایت ۲۰۰,۳۰۰چرا ازاونا نمیگیرید بسته اینترنت کم کم ۵۰تومنه

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

چقدر خوب که مهربونی

اینجوری نگو درست میشه بالاخره مشکلات فقط قوی باش ادامه بده ایمان مهمه

اگه شرایط داری برو سرکار

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

الان بخاطر یه کفش ارزو مرگ میکنی،😐😐 برو یه کار انلاین تو اینستا راه بنداز پولدار میشی

به خاطر کفش نیست. 

واقعا کسی از زندگی کسی خبر نداره راست میگن تا جای ی نفر نباشی نمیفهمی خواهر

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

من یه تجربه دارم. از استغفار.  درخواست دادم خواستی قبول کن بهت بگم.:)

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

الان بخاطر یه کفش ارزو مرگ میکنی،😐😐 برو یه کار انلاین تو اینستا راه بنداز پولدار میشی

کفش رو فقط میبینی؟!

کسی که پول کفش نداره بقیه شرایط زندگیش رو در نظر بگیر چجوریه !

عزیزم نمیگه طلا نمیگه ماشین نمیگه لباس برند

داره میگه یه جفت کفش 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵