2777
2789
عنوان

از گرسنگی دارم میمیرم 😭خیلی گرسنمه خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوجه بادمجون با نون و پیاز بخوررررربهترین غذاس بخدا

اره از این پباز بنفشا ک تند نیست وای😭

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

خب گرسنته .. صحیحولی چراتاپیک باز کردی به مردم میگی 😂 ؟ نی نی سایت جای عجیبی شده کلا 😂

هم دردی میخواد 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

اره از این پباز بنفشا ک تند نیست وای😭

پیاز ه بنفش کلا خوشمزه تره 😋

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

سیب زمینی سرخ کن با سس بخور

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
واقعا خوشمزس من دوس دارمممموقتی میخورم با سبزی یا پیاز سیر نمیشم

من یه جا رفته بودم سیر خام رو با غذا میخوردن مثل پیاز گاز میزدن 😂 نمیگم کدوم شهر شاید یکی باشه بدش بیاد 

Stay hungry stay foolish

واقعا خوشمزس من دوس دارمممموقتی میخورم با سبزی یا پیاز سیر نمیشم

اره مخصوصا اگر یه کدبانو درستش کرده باشه پر گوجه باشه و جا افتاده 😋