2777
2789

دخترم ششم دولتی  هست ...براشون چند تا معلم گذاشتن که اکثرا پیر و بازنشسته هستن. برای هر درسی یکی فارسی یکی نگارش یکی ریاضی یکی......... تازه بعضی زنگها معلم ندارن مشاور و معلم ورزش و معاون  برای درس های اصلیشون میرن مدرسه.....هر چی اعتراض کردیم نتیجه نداد...میگن معلم نداریم ...دارم از استرس میمیرم..امتحان نهایی ششم چجوریه؟ چجوری باهش کار کنم؟ چی بخونه برای امتحان نهایی؟

امروز

بع منی که با بهترین نمره آزمون قبول شدم مصاحبه کامل گرفتم نشدم معلم😔

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو اموزش پرورش شکایت کن درست میشه داخل گوگل ویدیو های خیلی مفیدی هست برای امتحان نهایی مثلا سایت گاما یا ماگرتا 

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

آموزش پرورش میگه معلم نداریم

اگه تهرانی اسلامشهر برو مهدیه مدرسه ی امام هادی مدیرش سگ اخلاقه ولی معلماش عالین خدان مخصوصا علیزاده چون خودش هم تجربی خونده هم ریاضی

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

خراسانیم

اونجا که شنیدم مدرسه هاش خوبه کدوم مدرسه میره دخترت ببرش یه مدرسه دیگه شرایطش نیست با گاما ماگرتا بهش یاد بده