2777
2789
عنوان

کاسب مهریه‼️

110 بازدید | 10 پست

یه قاضی یک پرونده‌ی مهریه رو منتشر کرده که برگای همه ریخته!

یه زن ۴۰ ساله، ۲بار شوهر کرده و از جفتشون طلاق گرفته و نکته جالبش اینجاست از جفتشون همزمان مهریه میگیره!

قاضی ازش پرسیده چرا یکی رو نوشتی آقا رضا و اون یکی رو محمد حسین خالی، گفته: رضا مهریش رو سر وقت میده و برا همین آقا نوشتم، ولی محمد حسین چون سر پرداخت مهریه اذیتم میکنه، محمد حسین خالی نوشتم!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دلیل نمیشه قضاوت کنیم... این وسط خیلی چیزها رو ما نمیدونیم...

مردها دو تا سه تا زن میگیرند میگیم کاسبیِ شهوت؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

کدوم قاضی اجازه انتشار جزییات پرونده رو داره؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
مقایسه درستی نبود

به نظر شما...

به نظر من هم قضاوت درستی نبود در مورد اون خانم و تاپیک درستی نبود!