2777
2789
عنوان

دوست و همکار داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 106 پست
به نظرم پیام نده ممکنه به داداشت بگه ولی اگر خیلی برات مهمه پیجش رو پیدا کن فالو کن ببین مثلا به است ...

من پیجم پی ویه کلا ۵۰ نفر فالو دارم ۵۰ تا فالووینگ شک میکنه😂🤦🏻‍♀️

بعد چون به فامیلیه ایدیم و فامیلیم هم طوری نیست که خیلی زیاد باشه میفهمه کی ام

بنظرت چی کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نیستاز داداشم به خنده پرسیدم گفته کسیو ندارهداداشمم خیلی تعریفشو میکنهدر کل خیلی بامن راحته

خودت به داداشت غیرمستقیم بگو 

مثلا بگو یه روز بیارش خونه باهم اشنا بشیم، یا باهم جمعه بریم کوه ببین داداشت راضی هست یا نه

اگر نخوادت از داداشت ام‌فاصله میگیره و رفاقتشون خراب میشه 

اول در قالب غریبه پیام‌بده باهاش حرف بزن‌اگر دیدی خوشش اومده و راضیه بعد بگو کی هستی بهد دوسه هفته که آشنا شدین اکر خودش مایل بود 

ولی در کل اگر دختر پا پیش بزاره جلو دو حالت داره یا مورد سو استفاده قرار میگیره یا پسره میگه نه 

خودت به داداشت غیرمستقیم بگو مثلا بگو یه روز بیارش خونه باهم اشنا بشیم، یا باهم جمعه بریم کوه ببین د ...

وای خونه که اصلااا

اونقدی باهم دوست نیستن من خیلی اغراق کردم

در حد یه همکار جدیدا یکم باهم صمیمی تر شدن میرن و میان

فقط محل کار همو میبینن اونم گاااهی

ببین داداشت هر چند اپن باشه قبول نمیکنه رفیقش و خواهرش مخفی ارتباط داشتن

بهتره از طریق داداشت پیش،بری

کاری نداره به یه بهونه ای هر دفعه تیپ بزن برو محل کار برادرت یه بار کلید خونه یه بار جا گذاشتن کارتو....

اگه خودش بخاد که دیگه دیده

ولی اینکه بری پیام بدی ممکنه یه جا با داداشت بهم بزنن ابن بشه نقطه ضعف که خواهرت اله و بله و با همه عالم ارتباط داره و به من پیام داده

اونوقت دنیا روی سر برادرت خراب میشه