2777
2789
عنوان

بعد فوت مادرم خیلی دارم اذیت میشم…

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پی هدفهات. ب مرور مشکل غذاحل میشه

نه واقعا یه بار تن ماهی رو گذاشته بود و خوابش برده بود من اگه نمیرسیدم بهش خونه میرفت رو هوا 

یه بارم غذا گذاشته بود گرم بشه سوزنده بود با بوی سوخته فهمیدم چیکار کرده اصلا نمیتونه کاری کنه 

بعد به خاطر بیماریش هم دلم نمیاد تنهاش بذارم باید یه همدم داشته باشه 

عجیبه همه عمه هام میگن خودت براش پیدا کن اخه شما با اون سن و تجربه. این کار رو به دوش من میندازید !؟

شما به چند نفر بسپار  که آدم مطمئن میخوای بین ۴۰ تا ۵۰ و خورده ای .... خیلی از خانوما دوست دارن سرپرست داشته باشن خصوصا اگر وضعیت مالیشون ضعیف تر باشه بعدم شما که ازدواج کنی بابات خود به خود خودش دنبال این میفتا کسی رو بیاره 

من اگر جای شما بودم برای درس نمیرفتم از شهر و خونمون ولی با توکل به خدا موقعیت های ازدواجم رو پیگیر می بودم 

خدا مادرتون رو رحمت کنه. اول از همه بگم برادر شما و پدرتون راحت میتونن خودشون زندگی کنن پس این ذهنیت رو بندازید دور که بدون شما نمیتونن 

یادتون باشه هیچ وقت شما حق ندارید خودتون رو قربانی کنید این وسط، بشینید با پدرتون صحبت کنید، در مورد خودتون و‌خودش و شرایطی که پیش اومده، غیر از خودتون کسی نمیتونه این مشکل رو حل کنه از بیرون کسی نمیتونه فقط خودتون 

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

عزیزم خدا مادرتون را بیامرزه.میدونم تو شرایط سختی هستین ولی بهتره خودت و برادرت پیشنهاد ازدواج مجدد به پدرتون بدین با خانومی ازدواج کنه که نازا باشه براتون مادری کنه

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

اخه من از کجا کسی رو پیدا کنم خودم برا خودم تا حالا نتونستم کسی رو پیدا کنم از کجا خانم همسن خودش ب ...

اکثرا تو مساجد واسطه های هست که دختر و پسر یا زن مطلقه یا شوهرفوت کرده معرفی می کنن

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

پدرت مریضه خب زن هم بگیره برای مال اموال میان کسی نمیاد فقط برا کار کردن

خوب اون زنی که میاد وسط باید دلش به یه چیزی خوش باشه بنده خدا دیگه

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

عزیزم من همکارام بچه کوچیک دارن میان سرکار... توام میتونی

عزیزم اگه برم از این خونه فرق داره خب  با سر کار 

اگه ازدواج کنم مثلا بعد از خونه بابام برم دیگه نمیتونم بیام براش غذا بپزم که  🙁🙁