2777
2789
عنوان

دیروز خورش درست کردم بابام با دست نمک ریخت داخلش ناراحت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین یه اضطراب پنهون داره این رفتارهای وسواسیت رو فعال می کنه اگه دنبال درمانش بری بخش مهمیش حل میشه ولی اگه نری با بالا رفتن سنت ریشه می کنه تو همه بخش های زندگیت اذیتت می کنه و دیگه درمان هم نمیشه 

وسواس ک هیچی اینجوری پیش بری روانی میشی 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

تا حالا پیگیری کردی؟ من خودم ریشه های از وسواس دارم ولی سعی میکنم اهمیتی ندم چون به وسواس بها بدی رشد میکنه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

اره داری از دست و دهنی بقیه بدت بیاد تا حدی عادیه من دیشب با مامانم ظرف مشترک میخوردیم مثلا بعدا من خواستم بقیه رو بخورم ی زرشک نصفه بود نخوردم ولی اون کاری ک تو دستشویی لباس میبری خ بده عزیزم اصلا نکن با اب سرد همه جات رو میشوری؟

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

ی خانمی از اقوام همین کارای شما رو میکرد وخیلی هم با افتخار تعریف میکرد . دنبال درمان و اینچیزا هم نبود .

الان شده ی خانم افسرده ی خونه نشین نه کسی رو خونه ش راه میده نه مهمونی میره مسافرت که اصلا نمیره 

چون مجبوره تو مسیر از سرویس بهداشتی عمومی استفاده کنه 

لباس مخصوص دسشویی رفتن داشت و خیلی کارای عجیب .

نتیجه ش شد ی ادم افسرده گوشه نشین و فرتوت .

به فکر خودت باش و دنبال درمان حتما برو

نه والا طبیعیه بعضیا که ولشون بکنی ماهی یبار میرن حموم دستشویی که بماند به گند میکشن من خودم میرم دس ...

چ خبره عزیزم

از اعضای خانوادتون بدتون میاد یا حس کثیف بودن میگیری ازشون

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم