2777
2789

و خانواده براش ایپد اپل و اخرین مدل ایفون و ی ناشین ۲۰۶ خریدن واسه دانشگاهش حتی دانشگاهشم توی شهر خودشونه 

نظرتون راجبش چیه؟

بنظرتون خانواده پولداری داره یا چی

من خیلی دوس دارم جاش باشم ن بحث مالی فقط بخاطر رشته اش💔🥲

همه چیزاشم خیلی دخترونه گرفتن ایپد صورتی گوشی خشگل و خوش دست ماشینشم البالویی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقا اینا رو بیخیال🥲 به من بگید برا دانشگاه دندون یاااا پزشکی کرج البرز باید رتبه و ترازم چند بشه اص ...

کلا برا دندون تو رتبه ۳رقمی رو در تظر بگیر

من کرجو نمیدونم ی سرچ بزن

ماشین حداقل ۵۰۰گوشی ۱۴۰ایپد ۶۰۷۰۰میلیون🤣💔

نه جدی میگم اخه دارم با خودم مقایسه می‌کنم منم امسال با اینکه دندون نیاوردم ولی برام آی‌پد و آیفون آخرین مدل رو گرفتن  بعد هفته پیش که تصمیم داشتم دوباره شروع کنم برای خوندن مامانم میخواست بهم انگیزه بده  شبیه این دوست شما بهم میگفت اگه دندون شهر خودمون قبول بشی برات یه ماشین جدیدم میگیریم یا حداقل ماشین داداشت رو میدیم به  تو اتفاقا ماشین اونم ۲۰۶😂 ولی گفتم ما خانواده پولداری نیستیم همون متوسط که گفتم

نه جدی میگم اخه دارم با خودم مقایسه می‌کنم منم امسال با اینکه دندون نیاوردم ولی برام آی‌پد و آیفون آ ...

دقیقا اینایی ک نوشتم واسه خودن بود فقط دندون رو نیاورده بودم🤣🤣🤣🤣اره همین بابای منم مستاجره ولی اینارو فراهم کرده