2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من رفتم البته اولش تلفنی با مشاوره شوم حرف زدم بعد ی نوبت مشاوره حضوری دادن بهم که دو جلسه رفتم

خوب بود ؟

من زنگ زدم میگه بازدید از منزل هست ....

من نمیخوام به این جا کشیده بشه 

خوب بود ؟من زنگ زدم میگه بازدید از منزل هست ....من نمیخوام به این جا کشیده بشه

مگه چی گفتی که بازدید از منزل میان؟؟

من با شوهرم مشکل داشتم نمی‌دونستم چی درسته چی غلطه برا همین با مشاوره حرف زدم

مگه چی گفتی که بازدید از منزل میان؟؟من با شوهرم مشکل داشتم نمی‌دونستم چی درسته چی غلطه برا همین با م ...

گفتم شوهرم دست بزن داره چیکار باید بکنم گفت باید حصوری بیای شاید بازدید از منزلم بخواد ولی شعبه نزدیک خودمون نبود شماره داد زنگ بزنم 

گفتم شوهرم دست بزن داره چیکار باید بکنم گفت باید حصوری بیای شاید بازدید از منزلم بخواد ولی شعبه نزدی ...

ن بابا بازدید از منزل ندارن اگه میتونی حضوری برو 

اونجا شرایطتت رو بگو 

نمیتونی با خونواده ت در میان بزاری که شوهرت دست بزن داره؟؟؟

ن بابا بازدید از منزل ندارن اگه میتونی حضوری برو اونجا شرایطتت رو بگو نمیتونی با خونواده ت در میان ب ...

نه نمیتونم به خانوادم بگم الان بچم کوچیکه میخوام کار پیدا کنم بعد جدا بشم فکر کردم مثل پزشک قانونی مدرک میشه که بتونم استفاده کنم بعدا 

نه نمیتونم به خانوادم بگم الان بچم کوچیکه میخوام کار پیدا کنم بعد جدا بشم فکر کردم مثل پزشک قانونی م ...

من خودم ی دختر دارم جدا شدم و دخترم پیش خودم دنیای بعد جدایی خیلی بده بدیش هم می‌دونی چیه نگاه های هرزه مردا هستش که نابودت می‌کنه فک میکنن که چون جدا شدی دیگه خیلی نیاز جنسی داری یا اینکه بخاطر داشتن نیاز جنسی و برآورده نشدنش از طرف شوهرت جدا شدی 

نمی‌دونم شوهرت چطوری یا چرا دست بزن داره باهاش حرف بزن باهم مشاوره برین حلش کن 

و اگه به حرفت گوش نداد و درست نشد با خونواده ت در میان بزار 

هزینه شکایت و دادگاه اینقد زیاده تا پشتوانه نداشته باشی نمیشه و سخت میشه برات

من خودم ی دختر دارم جدا شدم و دخترم پیش خودم دنیای بعد جدایی خیلی بده بدیش هم می‌دونی چیه نگاه های ه ...

خدا فقط باید شوهر من سر عقل بیاره خیلی احمقه با حرف حالیش نیست شکاکه اگه حتی سلام به برادرشم بدم میگه تو با این میخوای رابطه داشته باشی به خدا به پییر به پیغمبر من حتی تو دانشگاهم سرم نمیوردم بالا که به یه پسر سلام بدم چون تازه فهمیدم خودش دوست دختر زیادداشته فکر میکنه همه مثل همن اگه بچه تب کنه میگه تقصیر تو میزنه خیلی اذیتم فکر میکنه زوری بالا تر از خودش نیست کاش خدا یه بار زورش نشونش میداد تا عاقل میشد خیته شدم خسته باهمه قطع رابطه کردم 

چرا خدا من نمیبینه هر کی هرزه تر زندگیش بهتره 

جدیدا تریاکم مصرف میکنه بدتر شده خستم کی منم نفس می کشم کی 

اصلا دلم نمیخواد برم بیرون خونه افسرده شدم کی روز خوش منم میرسه

خدا فقط باید شوهر من سر عقل بیاره خیلی احمقه با حرف حالیش نیست شکاکه اگه حتی سلام به برادرشم بدم میگ ...

مشکل منم با شوهرم همین بود 

من هفت سال تحمل کردم هی ریختم تو خودم همش بهش میگفتم اخلاقت و درست کن من اهل قهر نیستم ولی اگه قهر کنم دیگه نمیام 

ی روز اومدم قهر و بعد اون هر چی اومد دنبالم واسطه آورد دیگه نرفتم خونواده مم پشتم و گرفتن اولش مخالف بودن دخترم پیش خودم باشه ولی رفتارا شوهرم باعث شد که اجازه دادن حضانت دخترمم بگیرم خودم گاهی سرکار میرم تو خونه گلدوزی میکنم خداروشکر میگذره 

ولی داشتن حامیییی مخصوصا خونواده خیلی مهم تو راه جدایی وگرنه کم میاری و مجبوری برگردی

مشکل منم با شوهرم همین بود من هفت سال تحمل کردم هی ریختم تو خودم همش بهش میگفتم اخلاقت و درست کن من ...

کاش منم میتونستم جدا بشم به خدا خستم ۱۴ ساله دارم تحمل میکنم چرا خدا جوابش نمیده 

خاستگارای خوبی داشتم همش تقصیر مامانم بود بدبختم کرد 

نه حامی از طرف خانواده ام ندارم چون خودشون باعث این بدبختی شدن 

دعا کن برام شبانه روز دعا میکنم یکی پیدا شه زورش بیشتر از این باشه تا دم مرگ کتکش بزنه ببینه چه طعمی داره