2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما فکر کن خیلی

اگه خیلی فاصله طبقاتی دارید حتی اگه واقعا اخلاقش بهترین هم باشه قبول نکن

از کجا میدونی واسه اینکه یه دختر پولدار بگیره تظاهر نمیکنه؟؟

پسرا که هار شدند فقط دنبال موقعیت بالاترن تا یه نفر جمعشون کنه

استخاره روشش چطوریه؟

شما اول فکراتو میکنی، اگه به نتیجه نرسیدی

چند روش داره یکیش اینه قرآن رو برمیداری، رو به قبله نیت میکنی آیه اول سمت راست هرچی اومد میخونی ببینی چه برداشتی ازش میکنی، اگرم دیدی واقعا متوجه نمیشی خوبه یا بد از بقیه بپرس آیه رو یا اینجا بفرست شاید من متوجه شدم البته اول خودت باید ببینی میفهمی معمولا راحته بنظرم.

و اینکه مشورت از متخصصش هم قبل یا بعد از استخاره هست. از مشاور ازدواج سوال کن و کمک بگیر، بعد دوباره استخاره بگیر

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

چهره یعنی اصلا اهمیت نداره؟اگه چهره اش به دلت نبود بازم اوکی بودی؟

برا من که نداره ،البته قراربود کلا جواب رد بدم ولی وقتی زنگ زدن لال شدم.قیافه ش اصلا به دلم نبود ولی الان تنها چیزی که بچشمم نمیاد قیافه شه و سجده ی شکر بجا میارم بخاطر وجودش. من همیشه اخلاق وایمان طرف برام مهم بود حتی اصلا شغلش هم مهم نبود میگفتم هرچی باشه فقط نون حلال دربیاره ولی وقتی اومد اصلا از قیافه وهیکلش خوشم نیومد تیپشو تغییر دادم چون هیکلش بخاطر بد لباس پوشیدنش بود

به هر حال بعد از یکماه که شما نباید جواب قطعی بدی.باید جواب بدی که بیشتر آشنا بشید یا خیر.میتونی بگید بریم مشاور ببینیم نظر مشاور چیه اگه نرفتید.

در مورد ظاهر باید با خودت روراست باشی.ظاهرش اون چیزی که میخواستی و تصور میکردی نیست یا کلا از نظرت بده.اگه بنظرت بد نیست ولی با تصورت نمیخونه (شاید تصورت خیلی کامله) میتونی زمان بدی ببینی به دلت میشینه یا نه بخاطر اخلاقش چون اخلاق خوب فرک ادمو نسبت به ظاهر یک نفر هم عوض میکنه.

اما اگه کلا از ظاهرش بدت میاد و بد میدونی فکر نمیکنم جای تغییر داشته باشه تو ذهنت. اما به هر حال هیچکس کامل نیست.همه ی نقصی دارند.

اگه خیلی فاصله طبقاتی دارید حتی اگه واقعا اخلاقش بهترین هم باشه قبول نکناز کجا میدونی واسه اینکه یه ...

منم موافقم تو چهار جلسه، من از خیلیا شنیدم که فریب خوردن اونی که نشون داده نبوده، مشاور بهتر تشخیص میده.

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘