2777
2789

واقعا وقتی نفهمید دوست داشتنم از شوهرم کم کردم

وفاصله گرفتم 

چون خواهر ایشون خیلی حریفه ازاینور خود شیرینی میکنه

که داداش فلان 

ازاونور به من زخم زبون میزنه 

به شوهرمم میگم میگه شوخیه

حتی برا زنگ زدن تک بعدیه من باید حالشون بپرسم

به گفته مامانش اینا رسم ندارن حال عروس بپرسن

همه نفرتم  جمع شده برا شوهرم 

دیر به دیرم برا خواهرش زنگ میزنه فرتی میگه

خواهره ها زنت شمارم پاک کرده باز دنبال یه فتنه جدیده

ولش کنا بسه هرچی زور زدم فقط دل از شوهرم کندم

و بافاصله ادامه میدم چون خستم ازش

همین روالو پیش برو که کل جوونیت رو از دست بدی...

گور بابای بقیه بابا ول کن زندگی خودتو بکن

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

همین روالو پیش برو که کل جوونیت رو از دست بدی...گور بابای بقیه بابا ول کن زندگی خودتو بکن

بخدا ناخواسته دوست داشتنم به شوهرم کم شده

نمیدونم چیکار کنم کمکم کن اخلاقم چیکار کنم رفتارم چی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو هم به مادرشوهرت زنگ نزن بگو ما هم رسم زنگ زدن نداریم

همچی از نفهمیدن شوهرم میسوزم 

واقعا شمامیگید چه رفتاری کنم که داخلم ارامش باشه

با خواهرش چه رفتاری کنم خستم واقعا

بخدا ناخواسته دوست داشتنم به شوهرم کم شدهنمیدونم چیکار کنم کمکم کن اخلاقم چیکار کنم رفتارم چی

من درکت میکنم

جدیدا اینجوری شدم هر اذیتی که مادرشوهرش می‌کنه سر شوهرم خالی میکنم .مثلاً کارای خونرو انجام نمیدم ،غذا درست نمیکنم،هزینه های الکی میکنم تا دلم خنک بشه😄ولی دیگه غر نمیزنم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
بخدا ناخواسته دوست داشتنم به شوهرم کم شدهنمیدونم چیکار کنم کمکم کن اخلاقم چیکار کنم رفتارم چی

ولشون کن بعضی ها خوددرگیر هستن 

قبلنا می رفتیم خونه مادرشوهرم یه روز خواهرشوهرم تحویل می گرفت یه روز جواب سلام نمی داد  یه موقع دیدم دیگه حوصله ام نمی کشه بخوام هر بار کل اتفاقات دیدار قبل مرور کنم ببینم چی بوده که به این تحفه برخورده.   از یه جایی به باد دیگه ولش کردم اون اون طرف اتاق می نشست به دیوار نگاه می کرد منم این طرف اتاق به میز نگاه می کردم! 😆😆😆  

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

ولشون کن بعضی ها خوددرگیر هستن قبلنا می رفتیم خونه مادرشوهرم یه روز خواهرشوهرم تحویل می گرفت یه روز ...

😂به دروغم میگه این میخواد مارو ازهم جدا کنه

احترام سرجاش ولی این خواهرش خیلی آویزونه

واقعا رو مخمه

اشتباه می کنی دیگه دختر خوب 

از خواهرش فاصله بگیر 

تک میزنه بروش بیار زنگ نزن بگو شارژ نداشتم تک زدی گفتم کار واجب داشتی خودت زنگ میزنی پرو باش 

جواب تیکه هاشم بده گفت شوهرت چرا تیکه میندازی بگو شوخی کردم 

همچی از نفهمیدن شوهرم میسوزم واقعا شمامیگید چه رفتاری کنم که داخلم ارامش باشهبا خواهرش چه رفتاری کنم ...

خواهرش حس خود چس پنداری داره

هر بار مسخره اشون کن تا خودشون جمع کنند 

خواهرش که این طوری می گه.  بگو سطح روابط بین الملل قراره از وزیر به کاردار تغییر بدیم!   😆😆😆  بگو حالا این تبادل اطلاعات مهمون دیر شده روابط استراتژیکتون یوقت به هم نریزه! 

شوهر من یه جوری اطلاعات خاندانش کوفتی اش مخفی می کنه من همه اش می خندم می گم خوبه شما جز سازمان سیا نشدین! یه چیزهایی بی خودی از من مخفی می کنند ادم می مونه بخنده یا گریه کنه! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

😂به دروغم میگه این میخواد مارو ازهم جدا کنهاحترام سرجاش ولی این خواهرش خیلی آویزونهواقعا رو مخمه

راحت بگو عزیزم کنه رو جدا می کنند مگه تو خودت کنه می دونی؟ 

خواهرش حس خود چس پنداری دارههر بار مسخره اشون کن تا خودشون جمع کنند خواهرش که این طوری می گه. بگو س ...

وایی چرااا حتما مادرش میگه چیزی به زنت نگو

به درک آرامش خودت بچسب

هرچند به شما میگم ولی خودم دخترحرصیم حرص میخورم