من معلم هستم امروز کلاس تقویتی داشتم با دانش آموزام بعدا الان باید برم خونه رو تمیز کنم جاروبرقی بکشم شب مهمون داریم به نظرتون ناهار چی درست کنم که خیلی ساده و در عین حال شیک باشه ؟
زندگی آب روان است میگذرد تقدیر من و تو هرچه است همان میگذرد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من اینطور مواقعه سیب زمینی کوچیک میشورم میزارم آب پز شه
پوستشم نمیگیرم
با گوشت کوب فشار میارم روش بعد کره و پنیر پیتزا واویشن و فلفل ونمک میپاشم
بعد میزارم تو فر از قبل گرم شده بعد که سرخ شد نوش جون میکنم واقعا محشر میشه
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید
INTJ هستم (معمار) ، خانم هستم ، کاربری دست سه نفره ، علاقه مند به کالبد شکافی🗿❤️ ویولن میخوام بخرم و علاقه مند به زبان اسپانیایی🇪🇦 یه روزی نابود میشم دو ساله افسرده ام و پارانوئید دارمم💔 حالم خوب نیست بده شاید برم😕
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید
خیلی ممنون آخه اینهمه ایده و نظر دادن من واقعا گیج شدم که کدومو بپزم پس همینو درست میکنم 😂
قوربونت هم آسونه هم بی دردسر
🤭نووووش جونت گلم پختی خوردی تگ کن ببینم خوشت آمد
مرسی عزیزم واقعا عالی بود خوشم اومد یه ذره به دخترم که دوسالشه دادم اونم خوشش اومد 😋😊
عه خداروشکر
نوش جونتوووون😘💜اره مخصوصا مرغ گریل کنی کنارش ذرت آب پز و سیب گریل شده واقعا محشر میشه