2777
2789
عنوان

کیا با بیماری درگیرن و کلافن بیاین اینجا از وضعتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 25 پست
تنبلی تخمدان ک کاریش نتونستن بکنن دکترا اکثرا دو سه تا قرص مینویسن اونام کلی عوارض و علایم جدید بوجو ...

خآرش درمان کن وگرنه لک پوستی نیاری که درمان نداره

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خارش چ ربطی ب لک پوستی داره؟

دآره دیگه

در مورد ماکولار بخون دستت میاد 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

کلکسیون دارم ،هردردی بگی من دارم ،استغفرالله ولی انگار خدامنو نمیبینه ،فقط آرزو مرگ میکنم ،اینقدردردمیکشم برای همه عادی شدی انگارنه انگار مینالم البته کاری هم ازشون برنمیادازشدت دردعصبیم فکر میکنن خل شدم درد بچه هارو خوندم دربرابردردمن هیچه ازخدابرای همه سلامتی میخوام 

خب دردت چیه

باورمیکنی بگم ؟زخم روده ،زخم معده مدام خوب میشه وبرمیگرده،مثانه بایک تنش عفونت میکنه به کلیه میزنه به انتی بیوتیک حساسیت دارم عفونت واژن میزنم بامصرف دارو ،توموردرآوردم بعدعمل تومور هورمونام بهم ریخت کیست تخمدان بزرگ،درآوردم وقتی یکم راه برم درش منو میکشه سینه هام توده درآورده ،تیروییدکم کارگرفتارم کرده ،چربی خونم پایین نمیاد نه بارژیم نه قرص ،مهره گردنم جراحی میخواد ،دریچه قلبم شدیدگشادشده ،مدام فشارم پایینه طوری که دکترم میگه غافل کنم میرم کما،کورتیزول دفع میکنم،آدیسون گرفتم ،یک چشمم هم برق خاموشه مطلقانمیبینه مدام سردرددارم 😆به جون دخترم پاشنه دردوپادردم دارم ،باور کردی این همه دردویک جا شایدم ازقلم انداخته باشم