2777
2789
عنوان

جاریم دانشگاه سراسری علوم آزمایشگاه قبول شده منم حسرت به دلم موند

| مشاهده متن کامل بحث + 16062 بازدید | 373 پست
برادر شوهر و خواهر شوهرم علوم آزمایشگاه، که با جاریم شدن ۳ تا شوهرمم تو بخش اداری بیمارستان منم که . ...

حالا برادرشوهرت چطور شده با تحصیلات علوم آزمایشگاهی دختر ۳۲ ساله دیپلمه گرفته ؟! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت بگو قبل ازدواج چشات رو خوب وا میکردی میرفتی زن کارمند میگرفتی. چرا اصلا عزت نفس ندارید؟ مگه ...

نه از این موضوع احساس ضعف دارم ک تو خونخ شوهرم خودمو جر داد لااقل یکی از ازمون استخدامیا قبول شم اونم انصافا خیلی حمایتم میکرد و من جز شرمندگی چیزی براش نزاشتم

چه شوهر پررویی داری . اگ دنبال زن شاغل بود نباید میومد سراغ شما. اصلا از موضع ضعف رفتار نکن. معلومه خسیس هم هست میخاد کار مند شی پول بیاری تو خونه. بخدا جات بودم ی کلام درس نمیخوندم فقط خوش مسگذروندم

حالا علوم آزمایشگاه همچین تاپ نیست مگه همه باید کارمند باشن؟ شوهرت وقتی با تو ازدواج کرد میدونست خونه داری حسرتش رو درک نمیکنم خیلی زن کارمند میخواست میرفت از فامیلشون که همه کارمندن میگرفت والا

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
خوب علوم ازمایشگاهی قبول شده مگه استخدام شده اونم تواین سنمن ارشد دولتی خوندم اینقدر اعتماد ب نفس وا ...

به ارشد و دکترا نیست آجی هر کی نمره بالا بیاره قبول میشه.

من رقیبام دکترا هم داشتن حتی.

من خودم دانشجوی ارشد بودم و با مدرک لیسانس شرکت کردم و قبول شدم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

چه شوهر پررویی داری . اگ دنبال زن شاغل بود نباید میومد سراغ شما. اصلا از موضع ضعف رفتار نکن. معلومه ...

اینک میبینم دیگ همه کارمند شدن و من موندم عذابم میده باز قبلا میدیدم جاریم هم مثل منه مهم نبود زیاد ولی الان تنها موندم

حالا برادرشوهرت چطور شده با تحصیلات علوم آزمایشگاهی دختر ۳۲ ساله دیپلمه گرفته ؟!

مگ علوم ازمایشگاهی چبه؟ دندون پزشکش هم خونه دار میگیره چه برسه ب علوم ازمایشگاه.

ی جوری اونو بردی بالا اینو اوردی پایین. ادم ب عقلتون شک میکنع