2777
2789
عنوان

خیلی دروغ میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 30 پست
مثلادوسه روزه تصمیم گرفتم دروغ نگم ولی باهمسرم واقعانمیشه مثلامیگه من دوست ندارم باخالت جایی بری بعد ...

بعضی دروغا که مجبوری رو فعلا بزار کنار 

ولی دیدی آدم یه دروغایی میگه اصلا نه بنفعشه نه هیچی همینجوری، فعلا اونا رو بزار کنار، بعد که اینو درست کردی یجوری با شوهرت صحبت کن دلیلشو بپرس قانعش کن که راضی بشه نه این که بخوای دروغ بگی بهش

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی دروغا که مجبوری رو فعلا بزار کنار ولی دیدی آدم یه دروغایی میگه اصلا نه بنفعشه نه هیچی همینجوری، ...

۱۲ساله دارم باهاش حرف میزنم میگم خب منم زنم پول لازم دارم الان یه کارپیداکردم واقعاموقعیتش خیلی عالیه همه خانم هستن فقط یک اقادیشب پرسیدگفت همه خانم هستن منم ازترسم ک نزاره نرم گفتم آره خب الان این وسط چیکارکنم 

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد

تازه همه ام میدونن دروغ میگی ولی باز دست بردار نیستی سعی کن خودتو کنترل کنی کم کم ازش خلاص شی

یعنی چی؟

حالم ازخودم بهم میخوره،ازخدای خودم خجالت میکشم دوست ندارم کوچیک ترین دروغی بگم چیکارکنم

۱۲ساله دارم باهاش حرف میزنم میگم خب منم زنم پول لازم دارم الان یه کارپیداکردم واقعاموقعیتش خیلی عالی ...

ببین هیچ وقت ماه پشت ابر نمیمونه، اون روزی که دروغت لو بره دیگه واویلا میشه دیگه اون اعتماد از دست رفته بر نمیگرده، یعنی قسم بخوری این ماست سفیده باور نمیکنه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
ببین هیچ وقت ماه پشت ابر نمیمونه، اون روزی که دروغت لو بره دیگه واویلا میشه دیگه اون اعتماد از دست ر ...

الان دقیقاهمین طورشده همسردیگه هیچ حرفموباورنمیکنه

الان دقیقاهمین طورشده همسردیگه هیچ حرفموباورنمیکنه

منم باشم باور نمیکنم، دروغ میگن دروازه همه‌ی گناهاست، من خودم پارتنرم حتی یه بار بهم دروغ بگه دیگه رو هر چیزش شک میکنم، یعنی هزار تا سناریو درست میکنم که این چکار کرده

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
منم باشم باور نمیکنم، دروغ میگن دروازه همه‌ی گناهاست، من خودم پارتنرم حتی یه بار بهم دروغ بگه دیگه ر ...

بایدروخودم کارکنم اینطورنمیشه دیگه نمیتونم

بایدروخودم کارکنم اینطورنمیشه دیگه نمیتونم

آره عزیزم بجای دروغ گفتن یاد بگیر رگ خواب شوهرت بیاد دستت، آموزش ببین که اونو راضی کنی، دروغم هیچ وقت نگو دروغ همیشه لو میره

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
چرا نشه عزیزم؟! من خودم یه زمانی خیلی حسود بودم، خیلی در حدی که واقعا عذاب میکشیدم، و یه روزی تصمیم ...

عزیزم میشه تو این مورد منو راهنمایی کنی؟مثلا چ‌ کتاب یا سایتی خیلی بهت تو این زمینه کمک کرد یا وقتی دچار حسادت میشی چ جمله ای ب خودت میگی ک حس حسادت روی تو تاثیر نذاره

عزیزم میشه تو این مورد منو راهنمایی کنی؟مثلا چ‌ کتاب یا سایتی خیلی بهت تو این زمینه کمک کرد یا وقتی ...

الان کتاب و سایتش رو یادم نمیاد دو سال پیش اینکارو کردم، همینجوری سرچ کن مثلا راه‌های ترک حسادت، یا حدیث امامان در مورد حسادت، کتاب در باره حسادت

آخرش به این باور رسیدم همه‌ی ما آدما یکی هستیم، الان واقعا خوشحال دیگران خوشحالم میکنه در حدی که انگار خودم این موفقیت رو کسب کردم، اصلا انگار خودم این اتفاق خوب واسم افتاده واقعا از ته دلم خوشحال میشم چون باور دارم من و اون آدم یکی هستیم خوشحالی اون خوشحالی منه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️