2777
2789
عنوان

لابیاپلاستی انجام دادم ورم شدید دارم چیکار کنم لطفاً بیاید😞

| مشاهده متن کامل بحث + 2295 بازدید | 87 پست
میدونم سخته منم ۲ تا بچه کوچک داشتم ماشین لباسشوییمم خراب شد حتی لباسهای بچه هام رو بادست شستم تو او ...

اخییی 🥺نتونستم بخابم از درد بااینک کلی مسکن خوردم  

خدایا نمی‌گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ایی رهایم نکن🪽🤍
پس آناهیل بخر بخور که زودتر خوب بشه موقع کشیدن بخیه درد نکشی

فردا میخرم واقعا نمیدونم چ جوری تشکر کنم از دلسوزیت ❤️🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخییی 🥺نتونستم بخابم از درد بااینک کلی مسکن خوردم

چندروز اول فردا وپس فردا هم یه خورده درد داری دیگه اوکی میشی بخیهاتو خشک نگه دار همیشه

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

اولین روز خیلی سخته من اول ک از اتاق اومدم بیرون فشارم افتاد بدجور بعد ک درد بی حسی رفت یعنی تو ماشین تا برسم خونه مردممممم ولی چندساعت بعد اروم شدم شب اول سخته بعد اوکی میشه

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
تا چند وقت نباید رابطه داشته باشی؟

من تا دوماه نداشتم😅 ولی فک کنم ۳۰ روزه

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
اولین روز خیلی سخته من اول ک از اتاق اومدم بیرون فشارم افتاد بدجور بعد ک درد بی حسی رفت یعنی تو ماشی ...

برای ورم چیکار کردی 

آها قرص ضد درد هم آلفن ایکس بود میخوردم خواهش میکنم انشاءالله زودتر خوب بشی

گلم شما چند روز طول کشید سرپاشی ؟؟ و درست بتونی راه بریو و به کارهای روزمره ات برسی