2777
2789
عنوان

وابستگی خواهرزادم

219 بازدید | 16 پست

خواهرم دوشیفت سرکار میره

خواهرزاده ام از صبح تا شب خونه ما هست

یعنی خونه پدرمه و من مجردم

بچه خیلیییی بهم وابسته شده

مدام میچسبه به من و اصلا از من جدا نمیشه

بیروت که میرم از دستش قایم میشم 

واقعا اذیت کنندس

مامانش میگه که شب تا صبح تو خواب میگه خاله

من چیکار کنم که بچه اذیت نشه

خودمم از کار و زندگیم افتادم بخدا

دستشویی میرم گریه میکنه و جیغ میزنه از داخل دستشویی باهاش حرف میزنمم اروم نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت هم وابسته شدی 

راستش ظلم بزرگی داره بهت میشه 

به. ازدواج دلت از بچه هم زده میشه 

الآنم یه حس مسولیت داری و این واقعا زیاده برات 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
دوسالشه

ای جااانم،خدا حفظش کنه

تو این سن طبیعی هست بزرگتر که بشه مستقل ترمیشه و وابستگی کمتر میشه

دعواش نکنیا خاله جووون

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

خواهرت در حقش ظلم میکنه آخه میخوان دو شیفت سرکار باشن چرا بچه دار میشن این چه زندگیه که بچه رو یکی دیگه نگهداری کنه برای شمام دردسر میشه دیگه. بچه چون نیاز به مادر داره شمارو جایگزین کرده

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا
خودت هم وابسته شدی راستش ظلم بزرگی داره بهت میشه به. ازدواج دلت از بچه هم زده میشه الآنم یه حس مسولی ...

اره خودمم جمعه ها که نمیبینمش اذیت میشم

ولی یکم لذت هم میبرم از آسایشی که دارمم

نمیدونم چیکار کنم واقعاا

خواهرت در حقش ظلم میکنه آخه میخوان دو شیفت سرکار باشن چرا بچه دار میشن این چه زندگیه که بچه رو یکی د ...

نمیدونم واقعا

بهش گفتم یکسال دیگه صبر میکردی که بچه ۳سالش بشه بره مهد

ناراخت شد از حرفم..

اره خودمم جمعه ها که نمیبینمش اذیت میشمولی یکم لذت هم میبرم از آسایشی که دارممنمیدونم چیکار کنم واقع ...

بدون تعارف میگم حیف روزای مجردیت ک داره این مدلی پر میشه 

تو باید رها و آزاد باشی این دوران و دور از هر تنشی و دغدغه ایی

با فقط دغدغه ات کار و بار خودت باشه نه وجود یکی دیگه و مسولیت یکی که به تو ربطی ندارع داره بهت ظلم میشه همین 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
دعوا نمیکنم ولی واقعا اذیت میشم

باهاش راه بیا تا مدتی،بچه ها تو این سن رفتارشون همینه

این بچه هم الان شما رو عین مادرش  میدونه

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ای کاش اینارو بقیه هم میفهمیدن

خودت باید اول بفهمی و به خودت احترام بزاری

بقیه میدونن ولی چون چاره ندارن و هم به نفعشون هست دارم ازت استفاده میکنن  و الا همه میدونن چیه

این خودتی که با یک نه نمیتونم خودت رو راحت و بقیه رو به فکر بندازی که چکار کنن و دنبال راه حل

خودت باید اول بفهمی و به خودت احترام بزاریبقیه میدونن ولی چون چاره ندارن و هم به نفعشون هست دارم ازت ...

هرچی میگم فایده نداره بچع چسبیده بهم 

بعضی وقتا تو اتاقم میمونم که نبینتم فکر کنه رفتم بیرون