2777
2789
عنوان

بارداری دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 38 پست
عزیزم وقتی خدا این هدیه رو بهت تو این زمان وسن داده حتما مصلحتی درش بوده،به خدا اعتماد کن

کاش به معنای واقعی کلمه به خدا ایمان داشتم .سعی خودمو دارم می کنم .یه موقع می گم خوب تصمیم خودم بود درسته خدا خواسته ولی خوب من خودمم یه جای قضیه بودم 

ان شا الله عاقبت به خیر بشن ..این قدر ازدواج ها سخت شده و زندگی ها سخت ادم از آینده بچه ها نگرانه او ...

عزیزم دیگه الان وقت مردد شدن نیست...مگه نمیگی هفته آینده قراره انشالله دنیا بیاد؟!....به این فکر کن اون به امید ودعوت شما داره پابه این دنیا میذاره،سعی کن براش یه مادر شاد وبا انگیزه باشی،نه یه مامان دلواپس ومردد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=399236188]عزیزم دیگه الان وقت مردد شدن نیست...مگه نمیگی هفته آینده قراره انشالله دنیا بیاد؟!....به این فکر  .چشم .خیلی دارم تلاش می کنم که راضی باشم به رضای خدا ولی خوب سخته .مهمترین کار من تربیته .حالا چه ۱۰ سال زودتر بمیرم یا دیر تر .

[QUOTE=399236188]عزیزم دیگه الان وقت مردد شدن نیست...مگه نمیگی هفته آینده قراره انشالله دنیا بیاد؟!. ...

بدترین چیز مقایسه است که منن با نسل پدر و مادر خودم انجام می دم متاسفانه 

عزیزم دیگه الان وقت مردد شدن نیست...مگه نمیگی هفته آینده قراره انشالله دنیا بیاد؟!....به این فکر کن ...

شما الان تو دور اطافتون خیلی ها تو سن های ما مامان می شن .یعنی جامعه آماریش زیاده 

[QUOTE=399236188]عزیزم دیگه الان وقت مردد شدن نیست...مگه نمیگی هفته آینده قراره انشالله دنیا بیاد؟!. ...

مطمئن باش با وجود کوچیکیش متوجه دلواپسیات ونگرانیات میشه،حالا حتی اگه به امید خدا صد سالم خدا بهت عمر بده،وقتی همش ببینه نگرانی و دلواپسی،هیچ کمکی بهش نمیکنی

عزیزم دیگه الان وقت مردد شدن نیست...مگه نمیگی هفته آینده قراره انشالله دنیا بیاد؟!....به این فکر کن ...

ببخشید فضولی می کنم حتما همسرتونم نزدیک ۴۰ هستن درسته 

[QUOTE=399235664]مثلا تو سه سال قراره چه اتفاقی بیفته؟![/QUOTE می دونی یه جور مقایسه می کنم اکثر دوس ...

من بچه دوم رو توی ۳۸ اوردم ایشالله بچه سوم رو توی ۴۱ میخوام بیارم 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

مطمئن باش با وجود کوچیکیش متوجه دلواپسیات ونگرانیات میشه،حالا حتی اگه به امید خدا صد سالم خدا بهت عم ...

می دونم‌واقعا .من مسول در قبال اون .خدا بهم توان بده و عقل درست 

ان شاالله نی نیت رو بسلامت بغلت بگیری گلم،این افکار چیزی جز استرس برات نداره،خدا خودش حافظ کوچولوهامون باشه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
شما هز این فکر های من به سرتون نمی زنه .با این قضیه راحت کنار می آیید

بله چون قبل منو شما خدا بوده بعد من و شمام خدا هست ما فقط مدتی امانت دار هستیم ایشالله راه و روش رو درست بهشون یاد میدیم مستقل میشن از پس خودشون برمیان

اونا شاید به وسیله ما بیان به دنیااما مطمئن باشید دعوت شده خود خدا هستن نباید جلوی ورودشون به این دنیا رو بگیریم❤️

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3