2777
2789
عنوان

خودکشی یه پزشک دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 61 پست
@niniyar‍ لطفا رسیدگی کنید

😂😂😂

اره امیدوارم واقعا رسیدگی کنن

تگتم که کردی

برو رد کارت

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه استادی میگفت اینهمه خودکشی پزشکان و ایست قلبیشون در این چهار پنج سال اخیر از واکسنهای کروناست، دق ...

شرایط کاری تحصیلی تو چند سال اخیر خیلی بدتر شده:(

الان حتی خرید تعهدات رو هم ممنوع کردن

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

عزیزم بحث حقوق کم نیستاین فقط یه سایدهپارسال یه اقای دکتر رزیدنت قلب که بچه کوچک هم داشت خودکشی کردا ...

اره این نظر منه قشنگم البته.. 

من خودم روانشناسی خوندم میشناسم ذهنیت ادمارو

کسی که تحمل رنج و تاب اوری بالا داره تو بیابون و کوه و کمر با کمترین و سخت ترین شرایط رهاش کنی زنده میمونه

نهایت میتونی از اون شغل بیای بیرون از جونت که عزیز تر نیست 

کسی که توانایی حفظ و مراقبت از جسمش نداره چرا پزشک شده؟ 

همونطور بهتر که خودکشی کنه😑🥲

نقص داشتن شما واقعیت نداره... یه فرضه و ابهام.. شما به اندازه کافی ارزشمند بودید که جهان هستی اجازه داد بیاید روی کره زمین🌱من فرنازم 24 سالمه علاقه مند به رشته روانشناسی هستم، و مدت زیادی هست توی نی نی سایت به کابرا راهنمایی و مشاوره میدم🌱🤍همیشه دوست داشتم به ادما کمک کنم و خدا این مسیر برام باز کرد🫠خوشحالم که میتونم به هموطن خودم هرچند کوچیک کمک کنم🌱🤍🫠روانشناسی هم شغل انبیاست چون یه جور معلمیه و آموزش دادن🌱🫠🤍بابت این خصوصیت خوبم بارهاا شکرت خدا🫠🤍🌱

اره این نظر منه قشنگم البته.. من خودم روانشناسی خوندم میشناسم ذهنیت ادماروکسی که تحمل رنج و تاب اوری ...

شما روانشناسی خوندی و میگی بهتره که خودکشی کنه؟

ببینید من یکی از اقوام رتبه فوق العاده ای در رشته خودش آورد درس خون بود تلاش میکرد خب رتبه برتر کنکور چه جایگاهی داره تو جامعه ما؟؟ همین میدونید چه فشاری به یک انسان وارد می‌کنه مقاله نوشت از ایران رفت منطقش قبول نمیکرد همون کشوری که پذیرفتش بهش امید داد وگرنه معلوم نبود اینجا حال روز خوبی داشته باشه طرف تمام عمرش درس خونده از ابتدایی تا دانشگاه حق بهترین زندگیو میخواد

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
ببینید من یکی از اقوام رتبه فوق العاده ای در رشته خودش آورد درس خون بود تلاش میکرد خب رتبه برتر کنکو ...

دقیقا همینه

ادم رنج میکشه

سختی میکشه

جوونی و عمرشو فدا میکنه

تا به جایی برسه

من فقط منظورم پول نیست

احترامه، حس مفید بودنه ، امینت و آرامشه

وقتی تو این سختی معنایی نباشه و تهش فقط حقارت و بی پولی و ناامنی و استرس باشه  چه جوری قراره ادم دووم بیاره 

دقیقا همینهادم رنج میکشهسختی میکشهجوونی و عمرشو فدا میکنهتا به جایی برسهمن فقط منظورم پول نیستاحترام ...

دقیقا حس آرامش حس احترام و ... همش پول نیست حس اینکه بتونی نقد کنی حرف بزنی خود کشی بله درست نیست من میگم ما جای هیچ کسی نیستیم آنقدر فکرو خیال میاد سمتش که حد ندارع چون منطق وارد میشه محاسبه می‌کنه گاها تهش اصلا به خوبی نمیشه و من متاسفم من خودمم فشار زیادی تحمل کردم و کاملا درک میکنم 

شما روانشناسی خوندی و میگی بهتره که خودکشی کنه؟

اگر پزشکه و اینقدر ضعیف آره

چون انتظار جامعه از پزشک بالا تره

نقص داشتن شما واقعیت نداره... یه فرضه و ابهام.. شما به اندازه کافی ارزشمند بودید که جهان هستی اجازه داد بیاید روی کره زمین🌱من فرنازم 24 سالمه علاقه مند به رشته روانشناسی هستم، و مدت زیادی هست توی نی نی سایت به کابرا راهنمایی و مشاوره میدم🌱🤍همیشه دوست داشتم به ادما کمک کنم و خدا این مسیر برام باز کرد🫠خوشحالم که میتونم به هموطن خودم هرچند کوچیک کمک کنم🌱🤍🫠روانشناسی هم شغل انبیاست چون یه جور معلمیه و آموزش دادن🌱🫠🤍بابت این خصوصیت خوبم بارهاا شکرت خدا🫠🤍🌱

ناامید نباشید و با قدرت ادامه بدید تلاش کنید مهاجرت کنید یا حالا همین جا شرایط رو تغییر بدید برای خودتون /  اما وقتی یک پزشک دست به این کار می‌زنه یعنی خیلی باید نگران جامعه بود و شرایط جامعه اصلا مناسب نیست موفق باشید 🌹🌹

ناامید نباشید و با قدرت ادامه بدید تلاش کنید مهاجرت کنید یا حالا همین جا شرایط رو تغییر بدید برای خو ...

ممنونم 

واقعا خوشحالم از دیدن آدمایی که انقدر سطح درک و فهم و سوادشون بالاست

و بازم مرسی که برام وقت گذاشتید 🧡

ممنونم واقعا خوشحالم از دیدن آدمایی که انقدر سطح درک و فهم و سوادشون بالاستو بازم مرسی که برام وقت گ ...

خواهش میکنم شما لطف دارید 🌹🌹

همه آدم‌ها بنا به ظرفیت خودشون تلاش می‌کنند تا زندگی خوبی داشته باشند 

به نظر خود من که دو تا برادر پزشک دارم و به خاطر اونها با پزشکان زیادی برخورد دارم حس میکنم توقع پزشکان یه مقدار بیش از حد شده برای همین زیاده خواهی وقتی میبینن به چیزی که انتظار دارن نمی‌رسند دست به خودکشی میزنن و ضمنا کسی که اینکارو می‌کنه به نظرم از نظر روحی ضعیفه وگرنه همچین کاری نمی‌کرد 

ناامید نباشید و با قدرت ادامه بدید تلاش کنید مهاجرت کنید یا حالا همین جا شرایط رو تغییر بدید برای خو ...

بله متاسفانه شرایط جامعه خیلی بد شده برای همه عزیزم 

ولی اینکه کسی دست به خودکشی بزنه به نظر من واقعا روحیه ضعیفی داره متاسفانه