2777
2789

خیلی حال روحیم بده هرروز ب اندازه یک ماه برام میگذره توی شرایط روحی داغونی هستم تاحالا روانپزشک نرفتم

اگه برم همچین قرصایی بده تجربه شو دارید ک حالو چطور میکنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیییلی شاد و خندون بودم قبلایه اتفاقاتی پیش اومد در طول زمان ک هرروز دوس دارم زندگیم ادامه دار نباشه ...

اخي عزيزم دركت ميكنم شرايط و اتفاقات تاثير كذاشته و اين خيلي بده متاهلي؟

سرخود داروهای روانپزشکی رو اصلا استفاده نکن عزیزم یکسری حس خودکشی میده به فرد از بس بیقرار میکنه آدم رو 

روانپزشک خودش ممکنه اشتباه کنه تو تجویز اون وقت سرخود بخواین مصرف کنید از ناسازگاری و عوارضش نمیترسی 

اگرم رفتی پيش روانپزشک حتتتتما به موازات برای خوب شدنتم که شده پيش روانشناسم باید بری چرا؟

چون روانپزشک موظفه بر اساس مشکلی که داری دارو بده با دوز مشخص و تشخیص با نقشه مغز و پرسشنامه‌های متعدد صورت می‌گیره 

این داروها تلاش میکنه عملکرد مغزت رو درست کنه اما برای اینکه درست تصمیم بگیری و دیدت رو عوض کنی و تغییر کنی روانشناس لازم هست 

نه که دارو بخوری عملکرد مغزت نرمال شه ولی دوباره با یه لایف استایل غلط و بدون اصلاح بیفتی تو چرخه‌ی تکرار