2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام رانندگی یاد بگیرم،گواهینامه داشته باشم ولی بشدت میترسم

عنوانتوک دیدم حدس زدم موضوع رانندگیه چون ب شدت درگیرشم   

توروخداواسه سلامتی نی نیم صلوات بفرستین😙انشالله حاجت روابشید🙏

تا خودت نخواي كسي نميتونه كاري كنه برات

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عنوانتوک دیدم   حدس زدم موضوع رانندگیه چون ب شدت درگیرشم    

میرم تمرین ولی فک میکنم کارفوق العاده سختیه

توروخداواسه سلامتی نی نیم صلوات بفرستین😙انشالله حاجت روابشید🙏

ترسي نداره عزيزم ب خودت استرس ندع كارى ك از اولش بترسي و اعتماد بنفس نداشته باشي تا اخرش خراب ميشه.... تنها راهش اينه ك ذهن و حواست موقع يادگرفتن يا رانندگى جاي ديگ نباشه(بچه،شوهر،شام و نهار 😁😁😁😁)

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!
ترسي نداره عزيزم ب خودت استرس ندع كارى ك از اولش بترسي و اعتماد بنفس نداشته باشي تا اخرش خراب ميشه.. ...

خیلی میترسم،بیشترازاین ک قبول نشم وبقیه مسخرم کننن

برای خوب شدن مامانم صلوات میفرستید دوستای نی نی سایتی؟😍
خیلی میترسم،بیشترازاین ک قبول نشم وبقیه مسخرم کننن

بهتره ب حرف مردم اهميت ندي مگ همه بار اول قبول ميشن؟؟؟ تازه موقع امتحان وقتى رانندگى بعضيارو ببينى بخودت اميدوار ميشي، طرف ي دنده عقب بلد نبود 😂😂😂😂

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!
منم اوایل میترسیدم ، فقط تو محل خودمون از یه جاهای خاص میرفتم ، کم کم عادت کردم و ترسم ریخت ، حالا خ ...

خوشبحالت،برا من ک یه رویای دست نیافتنی شده

برای خوب شدن مامانم صلوات میفرستید دوستای نی نی سایتی؟😍