2777
2789
عنوان

وقتی می بینم کسی ازدواج کرده خیلی گریه می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خواستگار نداره

نمی‌دونم واقعا 

بی دلیل 

وگرنه همه چیزش خوبه و نرمال 

خیلی از دوستام 

تازه از شما هم بزرگتریم ما

۳۴ ساله هستن دوستام 

یعنی از صد تا ده نفر ازدواج کردن

دوستای صمیمیم فقط دو نفر 

بقیه مجرد 

والا خوب دخترایی هم هستن 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

نه ندارن 

حتی یه دونه هم نداره دوست صمیمی من 

خودم انقد ناراحتم 

اخه یعنی چی 

والا ادم شک میکنه نکنه واقعا طلسم و این چیزا وجود داشته باشه 

با اینکه اصلا اعتقاد ندارم 

اما نمیفهمم چرا اخه 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
نه ندارن حتی یه دونه هم نداره دوست صمیمی من خودم انقد ناراحتم اخه یعنی چی والا ادم شک میکنه نکنه واق ...

آخه خدا بخواد من طلسمم کرده ازدواج کنم همون بهتر هم ازدواج نکنم ینی چی ینی طلسم قدرتش بیشتره

امیدوارم واقعا همه اونایی که دوس دارن متاهل باشن ازدواج خوبی نصیبشون بشه

استارتر انشالله سفید بخت و خوش اقبال باشی دختر جون

آخه خدا بخواد من طلسمم کرده ازدواج کنم همون بهتر هم ازدواج نکنم ینی چی ینی طلسم قدرتش بیشتره

اره منم قبول ندارم 

خودم تمام درمان ها و راه های سقط رو رفتم حتی رحم کرایه کردم بازم مادر نشدم 

همه میگن طلسم و دعا 

اما من باور ندارم میگم یعنی خدا قدرتش کمتره؟

سی

اوووو هنوز سنی نداری که اینقدر نا امیدی

من سمته غرب رفتم سالن خدمات ناخن انجام بدم

خانومای مستقل وتحصیل کرده پولدار یا اونایی که از جیب بابا خرج میکنن داشتن صحبت میکردم یکی ۳۵ بود یکی ۴۰

مجرد بودن و میگفتن هنوز زوده برا ازدواج

میخوام بگم هیچوقت دیر نیست نگران هیچی نباش بهترینا وقتش برسه جلو راهت قرار میگیرن

باربی_سایت🎀

خب آدم خوب میشناسی ب دوستت معرفیش کن

والا همکار میشناختم 

نمی‌دونم چرا میکفتن زن نمیخوایم ‌ و ازین حرفا 

روزگار بد شده واسه دهه های ما انگار