2777
2789
عنوان

وقتی می بینم کسی ازدواج کرده خیلی گریه می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 66 پست

درکت میکنم عزیزم 

من این حس رو به زایمان و بچه دارم 

حسودی نمیکنم 

واسه خودم غصه میخورم 

بارها حامله شدم که به زایمان ختم نشده همه راهی هم رفتم پیش دکترای معروف ایران و تهران 

دوستاییم هم که مجردن نسبت به خبر ازدواج گریه شون میگیره 

خیلی سخته شرایط جدید 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
۳۰

اوووو سیسی حالا اوج جوونی هسی 

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این که شد همون حسادت

نه وقتی حسادته که آسیب بزنه به دیگران

حسرت و رقابت با حسادت فرق داره

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

خیلی کسایی با شرایط شما دیدم که یدونه خواستگار هم نداشتن 

بعد یهو با کسی ازدواج کردن که همه انگشت به دهن موندن 

پس لطف خدا و شانس رو دست کم نگیر 

از فاز ناراحتی هم بیا بیرون 

بیشتر به خودت اهمیت بده برا سلامتیت تلاش کن ورزش کن 

دنبال یادگیری درس و هنر باش به موقع اش بهترین نصیبت میشه شک نکن

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

ده سال پیشم همینو بهم می گفتن

ده سال پیش وقت ازدواجت بوده مگ 

الان برو سرکار دستت تو جیب خودت باشه 

تو اجتماع فعال باش 

کلاس هنری برو

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

خیلی کسایی با شرایط شما دیدم که یدونه خواستگار هم نداشتن بعد یهو با کسی ازدواج کردن که همه انگشت به ...

بخدا من کسی رو نمی‌خوام که بقیه انگشت ب دهن شن 

من فقط دلم یه زندگی معمولی و آدم خوب میخواست همین 

بخدا من کسی رو نمی‌خوام که بقیه انگشت ب دهن شن من فقط دلم یه زندگی معمولی و آدم خوب میخواست همین

به موقع اش برات پیش میاد 

هر کس تو یه سن ازدواج میکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

بخدا من کسی رو نمی‌خوام که بقیه انگشت ب دهن شن من فقط دلم یه زندگی معمولی و آدم خوب میخواست همین

به موقع اش برات پیش میاد 

هر کس تو یه سن ازدواج میکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40