2777
2789
عنوان

ب قمر در عقرب اعتقاد دارید آیا

111 بازدید | 17 پست

ی دوستی دارم وقتی قمر در عقرب میشه خیلییی اعصابش خورد میشه تازه خودشم میفهمه کی ها قمر در عقرب و میتونه حساب کنا علوم غریبه بلده گه گاهی میگه رو مخم نرو قمر در عقرب اعصابم خورده نظرتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو بعضی از تقویما میزنه دیگه حساب کردن نمیخواد نهایت یه سرچ میکنی

نه اینجوری نیست میدونم میتونه حساب کنه خیلی وقتا حتی میگفت تقویم اشتباه گفته و میدیدم درست میگه ب سری پیدا بودن میگفتن مثلا فلان روز تو تقویم اشتباه

ن مودی نیست آخه فقط وقت قمر در عقرب اعصابش خورد میشه پاچه همرو میگیره حالت عادی به شدت با شخصیت

اگه یه همچین اتفاقی باعثش قمر در عقرب باشه ، باید حال تموم جهان اون روز داغون باشه ، دزدی و قتل به صورت عجیبی بیشتر باشه ، که اینجوری نیست 

دوست شما مغزش حرفهای ایمانش و گوش میده ، ایشون ایمان و اطمینان دارن قمر در عقرب باعث بد شدن حالشون میشه و به صورت عجیبی مغز این دستور و می پذیره ، من یه همچین احتمالی میدم 

اگه یه همچین اتفاقی باعثش قمر در عقرب باشه ، باید حال تموم جهان اون روز داغون باشه ، دزدی و قتل به ص ...

نه اینکه از قصد اینجوری کنه یا مغزش فرمان بده نیست مثلا اون روز کارش ب مشکل میخوره یا مثلا یکی میره رو مخش یا مثلا خانوادش چیزی میگن بهش کلا ی چیزی میشه ک باعث اعصاب خوردیش بشه همیشه اینجوری نیست ولی چندین بار اینجوری بوده