2777
2789

یکی از فامیلامون ۴۰ سال از من بزرگتره ولی همیشه از بچگی پشت سرمن حرف میزد

چون همیشه میسوخت ازینکه من بهتر از دخترای اونم

بعد سال ها تلاش توی رشته مورد علاقم قبول شدم (نمیتونم بگم چه رشته ای) و خیلی خوشحال بودم

تا اینکه ایشون اومد خونه ی ما

انقدر چرت و پرت گفت که ازون روز حالم بده

از رشتم بد میگفت و همش میگفت جاده ی دانشگاتون خطرناکه و خیلیا توی جادش تصادف کردن

ازون روز بابت هرچیزی استرس دارم

وجودم پر از اضطرابه 

بعد چند سال پشت کنکور بودن به هدفم رسیدم ولی حالم اصلا خوب نیست همش نگرانم

بابت هرموضوع کوچیکی نگرانی دارم

چیکار کنم😭 کمکم کنید😭

انگار چند روزه شیطان رفته توی وجودم نمیزاره زندگی کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شاید نیروی منفی هست  

تخم مرغ بردار بشکن اسفند دود کن سوره بقره توخونتون بخون یا پخش کن 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

همیشه چجوری شاد میشدی 

وقتی شاد بودی چیکار میکردی

الان همون کار بکن و خودت رو بزن به اون راه حسش میاد

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲بخاطر خودنمایی و ژست و لوک به کسی حسادت نکن حتی مرلین مونرو خودکشی کرد😒 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🫡 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

توکل کن بخدا

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته

گر نگهدار من آنست که من میدانم.شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد.بسپر به خدا .شما تلاشتو بکن   بقیش رو خدا ادامه میده

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨