2777
2789

ی خورده طولانی ولی تایپ کرده امادست الان میفرستم جیگرطلاها💚🌱

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

یکی از دخترای خیلی خیلی خیلی نزدیک فامیلمون به من که عین خواهر میمونه برام ، مشکلاتمونو همیشه با هم در اشتراک میذاریم و حل میکنیم چند روز پیش دیدم هراسونه گفتم چی شده 🧐گفت خبرداری که آبجیم تو انتخاب رشته دهمش تربیت بدنی انتخاب کرده دیگه ؟ گفتم اره میدونم ساجده رفته تربیت بدنی

گفتم چرا قیافت این شکلیه نگرانی گفت چندتا مشکل به وجود اومده تو سال اولشون ی واحد ژیمناستیک باید پاس کنن مربی ژیمناستیک کل بچه هارو ناقص کرده ساجده ام پشت پاش کش اومده و حدود سه هفته با این پا درگیر بود هنوزم هست

ی واحد شنا باید پاس کنن که بردتشون مدیر ی استخر دولتی فکر کنم که اونجا مربیش خیلیییی پیر و بی حوصله بود اصلا یاد نمیداد بچه ها ام هییییچگونه اعتراضی نکردن اما شب که همه خونه بودن یهو دست و پاهای همگی ورم کرد ورمای وحشتناک انقدر خودشون خارش داده بودن دست و پاشون خون میومد و سوزش داشتن نقطه نقطه های وحشتناک و باد زیاد

مثل اینکه اول فکر کردن برای کلر و حساسیتشون به کلره

امااا با دیدن ورمای دست بچه ها مثل اینکه تشخیص دادن خانواده ها موضوع فراتر از اونه ، رفتن به مدیر گفتن مدیرم گفته چون تازه اومدین اینجوری این😐 در صورتی که دکتر یکی از بچه ها راهنماییشون کرد و گفت که لطفا به مسئولین محترم بگید این موضوع شوخی بردار نیست و ممکنه نشانه از رشد نمیدونم چی چی انگل های باکتریایی و اینا تو اون محیط استخر باشه

جالب اینجاست دختره بهم گفت آبجیم وقتی برام تعریف میکرد یهو گفت که ما میخواستیم سانس اخر بریم تو همه پیرزنا اومدن بیرون و وقتی رفتیم با بهداشت ناکافی مواجه شدیم

حالا نه مدیر قبول میکنه که اونجا کثیفه

نه بچه ها آگاهی کافی رو دارن

به نظرتون چی باید بکنن؟ خودم که بهشون گفتم سریعا خانواده هاتون ببرید مدرسه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

هستین اصلا؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.