2777
2789
سیودوسالمه به برداشتن پولیپ دارو واسه ضخامت زیاد خوردم الان کم شده ۳میلیمتره پریودنمیشم

کجایی دکتر خبلی خوب سراغ دارم برات ؟

فریبا عباسی اصفحانه

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلنا ضخامتم زیادلو خونریزی زیاد داشتم الان دیگه ندارم.

سلام پولیپ چقدر بود عمل کردید کورتاژ کردی...هزینه اش چقدر شد..چند روز بستری شدی....من پولیپ دارم همش لک میبینم 

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

سلام پولیپ چقدر بود عمل کردید کورتاژ کردی...هزینه اش چقدر شد..چند روز بستری شدی....من پولیپ دارم همش ...

آره منم لک داشتم پولیپم نزدیک یک سانت شد هیستروسکوپی شدم کورتاژ بده ده تومن هزینش شد صبح رفتم عصرترخیص شدم عملش بیهوشی کامل بود

آره منم لک داشتم پولیپم نزدیک یک سانت شد هیستروسکوپی شدم کورتاژ بده ده تومن هزینش شد صبح رفتم عصرترخ ...

سآل چند عمل کردی....منم باید برم لک بینی رو اعصابم....خیلی میترسم مخصوصا از جواب پاتولوژی ....

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

سآل چند عمل کردی....منم باید برم لک بینی رو اعصابم....خیلی میترسم مخصوصا از جواب پاتولوژی ....

همین دوماه پیش آره واقعا اذیته فقط بگوکورتاژت نکنن من فعلا نمی‌دونم چه بلایی سرم اومده قبلاضخامتم خوب بود.