2777
2789
عنوان

مرد مزاحم

104 بازدید | 13 پست

ادامه تاپیک قبل 

امیدوارم به دردتون بخوره اینقدر ضغیف نباشید

ضربه زدن با کف دست به بینی مهاجم یکی از مؤثرترین تکنیک‌ها در دفاع شخصی است. این حرکت باعث درد شدید، آبریزش چشم‌ها و اختلال موقت در دید مهاجم می‌شود.

لگد زدن به کاسه زانوی مهاجم می‌تواند تعادل او را برهم زند و حرکتش را محدود کند

اگر کسی لباس شما را بگیرد، بهتر است با یک دست تان نزدیک جایی از لباس که او چنگ انداخته و با دست دیگر مچش را بگیرید.

به طور هم زمان، در حالی که مچ طرف را دور می کنید، لباس تان را هم عقب بکشید.

بسیاری از اشیاء روزمره می‌توانند به‌عنوان ابزار دفاعی مورد استفاده قرار گیرند. برای بهره‌برداری از این امکان:

انتخاب ابزار: اشیایی مانند کلید، کیف، خودکار یا حتی کتاب می‌توانند در مواقع ضروری به‌عنوان سلاح موقت عمل کنند.

اجرای تکنیک: با استفاده از این اشیاء، به نقاط حساس مهاجم مانند چشم‌ها، شقیقه یا ناحیه گردن ضربه بزنید تا او را ناتوان کرده و فرصت فرار را به‌دست آورید.

❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

حالا نگن پول دیه دماغ بدیم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفنه ضعیفیم؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟

دیگه بعضیا هستن 

روزی ده بار از همسرشون کتک میخورن

❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

😏

خب واقعیته 

من دلم میسوزه 

طرف موهاش زنش رو میگیره تو خونه میچرخونه

چرا باید اینطوری باشه

خب واقعیته من دلم میسوزه طرف موهاش زنش رو میگیره تو خونه میچرخونهچرا باید اینطوری باشه

هیچکس ضغیف نیس

اونی ام ک میشینه نگاه میکنع کتک بخوره خودش نمیخاد کاری کنه

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه

هیچکس ضغیف نیساونی ام ک میشینه نگاه میکنع کتک بخوره خودش نمیخاد کاری کنه

شایدم نتونه کاری کنه 

به جای کلاس آواز و موسیقی برین دفاع شخصی 

که هر نامردی جرعت نکنه دست روتون بلند کنه

هر نامردی گو.ه میخوره تامام

همین هفته پیش تو کرج یه مرده داشت یه زنه رو میزد 

فیلمش همه جا پخش شد 

شاید ندیدی

یه کم قوی باشید

همین هفته پیش تو کرج یه مرده داشت یه زنه رو میزد فیلمش همه جا پخش شد شاید ندیدییه کم قوی باشید

عزیزم ما قوی ایم😐

حس میکنم شنیدی بااین چیزا میشه ویو گرف

ولی تو‌دگ خیلی ضایع ای

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه

عزیزم ما قوی ایم😐حس میکنم شنیدی بااین چیزا میشه ویو گرفولی تو‌دگ خیلی ضایع ای

ویو چیه حالا؟

اینستاست مگه؟

خدا کنه از اینی که هست قوی تر بشین

باشع مممون ک ب فکر مایی

خواهش میکنم 

بازم اگه شد میفرستم