2777
2789

نامزدم با من انکاری که هنوز رودروایسی داره، با اینکه عقد کردیم ولی یه چیزی ازش که میخوام روش نمیشه نه بیاره. حتی شده یه موقعیتی درخواستی داشتم که بعدا فهمیدم ان موقع شرایطشو نداشته ولی تو رو‌م هیچی نمیگه. از ا‌ول هم همسنجوری بود تو دوران آشنایی یه شب رفتیم بیرون حالش واقعا بد بود ولی تا من نگفتم بریم خونه، خودش اصلا به روش نیورد. وقتی رسید خونه بلافاصله حالش بد شد و من اینو بعدا فهمیدم. 

کلا هم ادم رودروایسی داری هست ولی نسبت به بقیه خیلیی کمتره جایی لازم باشه از حقش به خوبی دفاع می‌کنه اما نسبت به من این حالت رودروایسی چندین برابره. 

نظرتون چیه خانما؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشقته میخواد همه جوره به خودش و شما ثابت کنه اولویت شمایی من این اخلاقو اوایل ازدواج با همسرم داشتم چون عاشقشم

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم

خیلی خوبه معلومه دوستت داره 

هیچوقت با جنگ‌و بحث و دعوا نذار روتون بهم باز بشه 

همیشه یه رودربایستی بذار بین تون باشه عشق و احترام و 

در کنارش جذابیت برای همسرت چه از لحاظ اخلاق چه رفتار و عمل

کاش میشد تافت زد همینجوری بمونن

انقدر خندیدم دهنت سرویس راست میگن بهت علاقه داره میخواد همه چی بر خواسته تو باشه یکم بگذره عادی میشه منم چون پارتنرمو خیلی دوست دارم گاهی حتی ۵ صبح پیام میداد جوابشو میدادم و اونم متقابل اینجوری بود الان عین بچه آدم میگیریم میخوابیم 

خیلی خوبه معلومه دوستت داره هیچوقت با جنگ‌و بحث و دعوا نذار روتون بهم باز بشه همیشه یه رودربایستی بذ ...

جدا؟ یعنی این رودروایسی خوبه؟ من همش نگرانم نکنه همش بریزه تو دلش یهو بعدا فوران کنه