2777
2789
عنوان

بچها شما این حرفای جمع زنونه رو به شوهرتون میگین

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه حرفا واتفاقات صبح تا شب رو با هم مرور میکنیم به جز حرفای خصوصی وزنونه واینطورصحبتا

من گفتم که فلانی (اسمشو گفتم) گفته که مثلا یه دختره از یک پسر افغان حامله شده و بچرو انداخته اینطوری گفتم ولی واقعا نمی‌دونم درسته یا نه نظرت؟

من گفتم که فلانی (اسمشو گفتم) گفته که مثلا یه دختره از یک پسر افغان حامله شده و بچرو انداخته اینطوری ...

گفتن این حرفا ضرورتی نداره

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

بله درسته الان بنظرت اشتباهه که گفتم ممکنه فکر کنه ؟

نه اونکه الان مطمئنم یادش نمیاد چی گفتی 

ولی از این به بعد حرفایی با همسرت بزن که یا به درد دنیات بخوره یا آخرت 💚♥️💚♥️

نه اونکه الان مطمئنم یادش نمیاد چی گفتی ولی از این به بعد حرفایی با همسرت بزن که یا به درد دنیات بخو ...

آخه تا بهش گفتم گفت کی بهت گفته گفتم فلان دوستم گفت کدومه من نمی‌شناسم بهش گفتم ندیدیش 

ولی خب ممکنه همین فردا ببینتش 

برا همین میگم

آخه تا بهش گفتم گفت کی بهت گفته گفتم فلان دوستم گفت کدومه من نمی‌شناسم بهش گفتم ندیدیش ولی خب ممکنه ...

نه نگران نباش 

مردا فراموش کارن