2777
2789

کنسرو بادمجون جوشوندم حدود 20 دقیقه، خوردم. یذره اش موند، چهار ساعت بعدش خوردم. 

از همون موقع استفراغ و کرامپ شکمی و گلاب به روتون اسهال. 

نگفت حالا نکنه این بدبخت با بوتولونیوم مسموم شده، فرت و فرت فقط کپی می‌کرد نسخه تکراری میزد برای همه. 

امکانش هست 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر بی سواد....😑ولی به نظرم احتیاج به دکتر نبودا با قرص حالت تهوع و دلپیچه خوب میشدی

فرقش اینکه دکترا یه سرم نمکی هم مینویسن

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

دکتر بی سواد....😑ولی به نظرم احتیاج به دکتر نبودا با قرص حالت تهوع و دلپیچه خوب میشدیفرقش اینکه دکت ...

نه دیگه کسی که حالش بهم میخوره نمیتونه چیزی هم بخوره ی آمپول ضد تهوع میزد اوکی میشد 

تورو خدا من ممکنه مسمومیت با بوتولونیوم داده باشم؟ حدود 24 ساعت هم گذشته ها از شروع علائم. دو بینی و ...

نباید دوباره میخوردی

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خاک بر سرم. بخدا دارم از ترس میمیرم

دور از جونت 😡 😡